Să mă duc, să nu mă duc? Dați-mi argumente.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Despre protestul anti-ACTA de sâmbătă vorbesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

19 thoughts on “Să mă duc, să nu mă duc? Dați-mi argumente.”

 1. Pentru ca este o lege contra noastra, contra drepturilor (minime) pe care le (mai) avem. Pentru ca ne intereseaza pe TOTI, deci si pe tine.

  Nu uita de lectia broscutei pusa la fiert.
  Daca sta in apa rece si cresti treptat temperatura, broasca nu sare afara si moare fiarta.

  Exact asa au facut nazistii, sovieticii, gasca lui basescu… toti. Toate dictaturile au inceput cu chestii mici si oamenii au zis „nu-i nimic'” pentru c apeste 3 zile sa apara altceva…. fara sa bage de seama au aparut lagarele de concentrare, gulagul, canalul…. e doar un pas catre cenzura internetului.

  Iti permiti ca peste x ani cineva sa te intrebe „Chinezule, ai cam scris multe, nu vii la sectie sa povestim un pic ?”

 2. Bonus: daca cineva te reclama, oricine, providerul tau si cel cu hostingul trebuie sa te inchida FARA ca tu sa fii judecat, FARA sa ai drept la aparare.

  Amu, e alegerea ta daca iesi afara sau nu.
  Iti garantez ca ei pe asta se bazeaza, ca nu iesim, ca ne este lene / frica / rusine…. sau mai stiu eu ce.

  JOS ACTA !

  PS> inca nu am aflat, cine e nemernicul care a semnat pentru romania acest act ?

 3. Eu chiar o sa ma duc. Nu mi se pare normal sa se intample asa ceva. Mai ales ca si eu sunt creatoare de content. Si daca doamne fereste scot intr-o poza/clip vreo reclama sau melodie nu vreau sa imi fie oprit clipul. Nu vreau sa-mi cenzurez blogul. Daca il cenzurez, el deja devine inutil!

 4. ACTA a fost invaluita in secretomanie inca de la inceput, iar reprezentantii nostri au semnat in necunostinta de cauza (declaratia premierului “Nu am datele sa ma pot pronunta in acest moment cu privire la intrebarea dvs, nu am o asemenea informatie” / declaratia europarlamentarului Renata Weber “decizia a fost a Guvernului”). Beatrice Onica Jarka – membru al Asociatiei Romane a Consilierilor de Proprietate Intelectuala afirma ca “Din punctul meu de vedere, ACTA nu face decat sa stabileasca cadrul general si scopul – protejarea drepturilor de proprietate intelectuala”, dar aduce in discutie si “best practices” la care statele semnatare vor avea acces doar dupa ce-l semneaza. Daca principalul scop al acestui tratat era intr-adevar protejarea drepturilor de proprietate intelectuala, la el trebuia sa participe si Organizaţia Mondiala pentru Proprietate Intelectuala (OMPI) respectiv Organizatia Mondiala a Comertului (OMC).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)