Un concert pe care nu îl ratez: Tony MacAlpine

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Prima dată l-am auzit pe Tony MacAlpine în 1993, când mi-am cumpărat, de la tarabele din Piața Romană, albumul ”Freedom to Fly”. Și mi-a intrat brusc la suflet. Înca mai am caseta aia (o piratată de aia cu cover-ul tras la xerox color :D) pentru că tare m-am atașat de ea.

Iar astăzi, când, în sfârșit, mi-am făcut cont pe siteul The Silver Church, am văzut cu mare bucurie că pe 5 martie, Tony vine și cântă în București. Drept pentru care mi-am blocat calendarul pe concertul ăsta, pe care nu vreau să îl ratez.

E drept că nu prea mai sunt la curent cu ce a scos chitaristul în ultima vreme, dar am timp să mă pun la punct până la data concertului.

Vă las cu o piesă de pe albumul ”Freedom to Fly”, despre care vă spuneam mai sus. Și, desigur, ne vedem la concert. Dacă mai sunteți care vreți să îl vedeți pe Tony prestând, dați un semn să știm să ne adunăm să nu fim împrăștiați :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)