Cântarea zilei. Și un apel să îmi recomandați rock românesc

Later edit: Când zic rock românesc, mă refer la trupele mai noi. Nu zic că nu e mișto să îmi recomandați un Cargo sau un Iris, dar vă dați seama că pe astea le-am ascultat de le știu, în mare parte, pe de rost, da? :))

Îmi dă Zăpăcita un mail în care îmi zice că îi place ideea cu ”Cântarea zilei” și că mi-i recomandă pe cei de la Voodoo. De care am auzit eu până acum (căci nu trăiesc în peșteră, bre :D), dar pe care nu i-am ascultat la modul serios. Ceea ce voi remedia în perioada următoare. Mai ales că pe trilulilu.ro se găsește tot albumul. Deocamdată vă dau mai jos spre exemplificare piesa ”Reach for the Sky”, una chiar reușită și care m-a îndemnat să scriu această postare și să vreau să ascult un album întreg al băieților.

Dar vreu să vă rog să îmi faceți recomandări, în comentarii, de trupe sau muzicieni rock românești, pe care să le ascult și, dacă îmi fac cu ochiul timpanului, cum ar veni, să le recomand și eu pe acilea pe la mine :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Cântarea zilei. Și un apel să îmi recomandați rock românesc”

  1. Cam singurii care-mi plac din noul val sunt Grimus (Clujul e fruntea!). Se pune la rock şi Bosquito în noua formulă?
    Bonus: Noul sound Vama (adică noul album, nu cel cu „Fotomodele”) este de asemenea mult mai rock decât ce ştiam de la Vama Veche, mai ales în concerte simţi asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)