Vă rețin atenția cu o provocare faină

Am fost o dată la Wagner și tare mi-a plăcut ce am văzut acolo. Nu vorbesc doar despre porțelanurile superbe, dar de toată atmosfera, de oamenii faini pe care îi întâlnești, de faptul că pleci de acolo cu o stare de optimism tare faină :)

Așa că am zis că merită să vă invit să experimentați și voi toate aceastea. Redau mai jos anunțul oficial, ca să zic așa, al isprăvii.

Sambata 4 Februarie, intre orele 11.00-17.00, va asteptam sa va incercati maiestria intr-ale picturii pe portelan la Wagner – Maison de la Porcelaine in str. Dr. Staicovici 19!

Va punem la dispozitie portelan, culori, pensule. Ana Wagner o sa va ghideze in tehnica picturii pe portelan. Obiectele lucrate de dvs. vor fi tratate termic incat sa poata fi functionale si apoi vi le putem livra sau va asteptam sa le ridicati de la atelier.

Cea mai frumoasa lucrare va fi premiata cu un obiect Wagner in valoare de 200 lei.

Din partea casei: ceai, cafea si prajituri facute de noi si invitatii nostri si surprizele Portocalia!

Portocalia devine un prilej minunat sa descoperi cum o felie de portocala iti poate rasturna toate asteptarile si te provoaca la visare.

Cost participare workshop: 100 lei/persoana.

Pentru detalii si inscrieri: irina at wagnerarte.ro.

Un comentariu la “Vă rețin atenția cu o provocare faină

  1. Valentina Răspunde

    Ii stiu pe cei de la Wagner de cand erau mai aproape de mine, pe bdul Carol. Este un loc pe care il recomand cu mare caldura si de care imi este tare dor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: