Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

O foarte faină idee de a promova și finanța o idee teatrală

Zic din start că voi face și eu o ispravă gen ”Azi cina la Mine”, ca să mă lipesc cu mare drag de inițiativa celor de la A.R.T. Fusion, despre care vă povestesc mai jos. Și vă rog și pe voi să o promovați așa cum știți și cum vă lasă sufletul :)

Ideea e că A.R.T. Fusion demarează Proiectul Pilot “Școala de Teatru Forum“, în două licee din București. Prima generație de elevi din cadrul acestui proiect vor fi de la două licee mărginașe din Capitală, care nu prea ar fi avut altfel posibilitatea să se implice în așa ceva. Sau, mă rog, pentru că așa e în viață, le-ar fi fost foarte greu. Detalii găsiți în documentele de la finalul acestei postări.

Ei bine, pentru a finanța această inițiativă, cei de la A.R.T. Fusion au lansat provocarea ”Azi cina la Mine”. Și este pe atât de simplă, pe cât de faină. Adică îți inviți prietenii la tine acasă la o cină, unde să faceți ce fac prietenii, adică să vă simțiți bine, iar banii strânși după o astfel de seară faină (dă care cât poate) vor fi donați Asociației. Îmi place foarte tare ideea, așa că zilele următoare o să anunț cum e cu cina avec chinezu :D

Apropo de asta, ia ziceți de când nu ați mai făcut așa ceva? Aha, dap, cam nasol moment. Așa că io zic să profitați de mingea ridicată la fileu și să vă invitați prietenii a o cină să vă bucurați de ei și ei de voi :)

Documentele de unde puteți găsi mai multe informații.

Despre Campania Azi Cina la Mine

Prezentare ART Fusion

4 comentarii la “O foarte faină idee de a promova și finanța o idee teatrală

 1. zorilestore Reply

  E spatiu mare la tine? Noi suntem 11 :D

 2. Chinezu Reply

  @zorilestore
  Eu zic sa nu ne pripim, sa incercam intai sa ne cunoastem mai bine… :))

  • zorilestore Reply

   ok! Despre noi: linistiti, cuminti si devreme acasa.
   P.S nu mancam mult (cel putin o parte din noi :D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.