Filmele franțuzești au o anumită savoare

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Și nu știu dacă e limba francează, care are acel farmec aparte (vorba unui prieten ”francezii și când te înjură te fac să te simți bine” :D) sau pentru că există un anumit stil francez de a face filme. Nu știu ce să zic, nu mă pronunț, căci nu sunt specialist în așa ceva, deci îi las pe specialiști să se pronunțe, cum ar veni :D Tot ce pot face este să vă spun exeperiența mea personală cu filmele franțuzești, la care mă uit cu mare plăcere. Chiar dacă, uneori, subiectul filmului este unul care cu greu s-ar putea apropia (ca să fiu elegant :D) de o capodoperă.

Un astfel de film cu subiect ușurel este și ”Incognito”. În care este vorba, în mare, despre un tip care ajunge mare star rock după ce lansează niște piese compuse de un coleg din fosta sa trupă, pe care îl considera mort. Numai că ”mortul” reapare brusc în viața lui, de unde începe un lanț de complicăciuni. Amuzant filmul, nu zic nu, dar ce mi-a plăcut la el a fost modul ăla frațuzesc de a pune problema. Adică, spre exemplu, un film american pe același subiect m-ar fi plictisit relativ repede, dacă nu ar fi avut o distribuție de aia care să mă coafeze decisiv. Dar așa francezii m-au relaxat într-un mod specific :)

Mi-a plăcut în mod special Franck Dubosc, pe care îmi propun să îl urmăresc constant :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)