Un fel de salut la adresa lui Brendan Gleeson

Brendan Gleeson este unul din acei actori pe care îi recunoști instant când te uiți la ei, dar pe care nu știi cum îi cheamă. Și dacă te strădui puțintel, îți dai seama că îți plac tare multe filme în care a jucat. Și te apucă o ciudă (și un pic de rușine…) că nu ai făcut minimul gest de a-i reține numele… Mă rog, așa funcționez eu, cel puțin.

În ceea ce îl privește pe Gleeson, am avut această strângere de inimă când mă pregăteam să scriu despre ”Into the Storm”, unde face un Churchill excelent. Și mi-am adus aminte cu mare drag despre rolul killerului cu mustrări de conștiință pe care îl face în excelentul film ”In Bruges”. Și de dementul de Reynald de Chatillon întruchipat minunat de Gleeson în ”Kingdom of Heaven”. Sau de rolul său din ”The Village”. Sau de cel din ”Braveheart”. Și mi-am dat seama că mi-e tare drag actorul acesta, iar eu nici măcar nu știu cum îl cheamă…

Așa că îi adresez un salut prin această postare, una simbolica, dar din suflet, așa cum joacă și el pentru noi în filmele care ne plac atât de mult :)

Sursa foto: imdb.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: