20.07.2017

Robin Williams, un doctor încântâtor. Oare?

Dacă ar fi să fac un top al actorilor mei favoriți, cred că Robin Williams s-ar bate lejer pentru o poziție în primele trei locuri. Am atâtea amintiri frumoase cu rolurile pe care le-a jucat, încât aș putea scrie un blog întreg despre el :) Dar astăzi ne rezumăm la ”Patch Adams”. Care este un film căruia eu îi dau un 8 lejer.

Pelicula este inspirată din viața celebrului Patch Adams, fondatorul Gesundheit! Institute. Există două moduri de a vedea cum a jucat Robin Williams acest personaj. Acela de a te uita doar la film și să îți placă teribil cum a jucat și acela de a vedea din perspectiva istorică, dacă vreți, lucrurile. Pentru că doar jocul lui Williams impresionează în acest film. Realitatea, însă, ne spune că adevăratul Patch Adams a criticat dur filmul, acuzând producătorii că au ales doar partea care se putea vinde din viața lui și nu au arătat și alte aspecte. Iar despre Robin William, același Patch Adams a spus, cu ironie, că putea să dea ceva bani Institutului, că doar a luat 21 de milioane de dolari ca să fie Patch Adams în film.

Una peste alta, eu vă recomand să vedeți filmul, dacă apucați. Eu zic că merită :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cu întârziere, dar am văzut ”The Men Who Stare at the Goats”

O recenzie de carte pe blog contra 15 minute de voluntariat

Un comentariu

  1. marți, 12 august 2014, 07:33

    […] aşa a fost Robin Williams. Genial. Am spus-o în repetate rânduri, inclusiv aici pe blog, că, dacă m-ar obliga cineva să fac un Top 3 actori, cred că el ar intra în acest top. Am […]

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *