No comment

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “No comment”

 1. „Nu au niciun ajutor de la nimeni!”. Cristi, tu de la cine ai avut ajutor ca sa ajungi ce-ai ajuns? Ti-a dat statul ajutor? Ai beneficiat de vreun ajutor, altul decat cel pe care ti l-a dat familia ta? Chestia asta cu proiectele POSDRU la romani nu e altceva decat o cale facila de a smulge bani de la UE. Am vazut spre exemplu ce s-a ales de un proiect similar legat tot de comunitatea roma. Ai auzit ceva de el? Ti se pare ca milioanele din finantare au produs schimbarea sau macar atragerea semnificativa a atentiei societatii? Mie nu. Ai impresia ca oamenii ce au facut acest film vor avea ca rezultat palpabil macar un doctor peste 20 de ani din randurile copiilor „asistati” de ei?! Ca sa parafrazez reclama aia CrisTim: „medicina asta nu-i asa usoara cum cred unii!”. Medicina cere munca, studiu, sacrificiu, umilinte pe alocuri si asta timp indelungat. Vezi copii romi predispusi la asa ceva?! Nu vreau sa fiu luat drept rasist, e o parere doar, dar eu cred ca romi sunt mult mai inclinati spre alt gen de meserii si nu fac misto cand spun asta… Vom trai si vom vedea, eu sunt circumspect…

  1. @Dorin
   Vezi tu, si in cazul asta este, asa cum vad eu lucrurile, intrebarea despre jumatatea plina si jumatatea goala a paharului. Mie imi place sa privesc mereu spre partea plina. Sau, dupa caz (si aici se aplica) sa incerc sa fac ceva sa umplu, asa cum pot paharul. O sa mai discutam aici pe blog despre subiectul acesta. Si poate iti spun mai multe la o bere :)

 2. Nu cred că de la copii ar trebui începută educația în ceea ce privește comunitatea rromă. Cred că întâi trebuie să îi educăm pe părinții lor să-i mai trimită la școală nu la cerșit. Pe de altă parte s-a tot văzut că această comunitate nu este deschisă la schimbare. Stau un pic cam mult numa cu mâna întinsă zic eu, în loc să încerce să facă ceva. Din păcate, cei care chiar muncesc, și încearcă să și facă ceva, sunt prea puțini.

 3. Unul dintre cei mai buni actori ai Teatrului Masca este Aurel Sorin Sandu, de etnie rroma, care provine dintr-o familie foarte modesta.. Va dam doua linkuri de la noi de pe blog unul la un articol scris de Aurel, in rromani, primul articol in rromani pe un blog din Romania http://teatrulmasca.wordpress.com/2011/05/09/astazi-premiera-scriem-in-limba-rromani/
  si al doilea http://teatrulmasca.wordpress.com/2010/08/21/unii-rromi-nu-sunt-platiti-in-euro/.
  Daca nu ne credeti, desi @chinezu stie despre cine vorbesc :) veniti la Masca sa il vedeti.
  Ps @chinezu daca e bai cu linkurile, te rugam mult sa le scoti tu, dar sa lasi comentariul nostru pentru ca Aurel merita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)