O mai țineți minte pe Ana Maria?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Cum nu am cum să ajung la concert, cum vă sună să fiți corespondentul/corespondenții (dacă o să vreți mai mulți :D) Republicii Culturale Chineze la acest concert? Adică să mergeți la concert și apoi să scrieți o cronică acilea pe Republică? Ofer un banner aici, pe blog, timp de 30 de zile celei/celui/celor care acceptă provocarea :)

E fata aceea simpatică ce ne cânta ”Ochii tăi”, una din piesele anului 2006 (parcă…). Vedeți piesa mai jos, așa, de readucere aminte :) Ei bine, acum Ana Maria Georgescu, pe numele ei, s-a întors. Și cântă altceva. Și o face foarte bine, după feelingul meu de rocker bătrân și forever așa :D După cum puteți vedea mai jos, în noul ei clip ”I Am Back”. Ocazie cu care puteți face comparația cum sună acum față de cum suna.

Și dacă tot am ajuns la acest subiect, am văzut la The FUA că oferă două invitații duble la concertul ei de la Club Bali din Oradea. Care sunteți prin zonă, puteți încerca :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “O mai țineți minte pe Ana Maria?”

  1. Mă bucură sincer să văd că mai există și voci. Acum numa să nu înceapă să cânte muzică „comercială”; nu de alta dar e păcat de vocea aia să o irosești pe melodii cu 3 versuri.

  2. WOW! Ce diferenta! Foarte tare tipa! Personal numar pe degetele de la o mana rockeritele care imi plac, din toate timpurile si din toata lumea. Tipa asta e una dintre ele incepand de acum. SUPER!

  3. fata asta mi-a facut copilaria, cred ca nu imi pot imagina inceputurile fara „as vrea sa fiu un vesic calator” si „ochii tai”, ce mi se pare ca nu e din 2006 ca paremise o ascultam si pe la 5 ani dar poate nu imi mai aduc amite bine:))

  4. Pingback: Cum vi se pare imnul Toamna Orădeană? • Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)