Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

O mai țineți minte pe Ana Maria?

Later edit: Cum nu am cum să ajung la concert, cum vă sună să fiți corespondentul/corespondenții (dacă o să vreți mai mulți :D) Republicii Culturale Chineze la acest concert? Adică să mergeți la concert și apoi să scrieți o cronică acilea pe Republică? Ofer un banner aici, pe blog, timp de 30 de zile celei/celui/celor care acceptă provocarea :)

E fata aceea simpatică ce ne cânta ”Ochii tăi”, una din piesele anului 2006 (parcă…). Vedeți piesa mai jos, așa, de readucere aminte :) Ei bine, acum Ana Maria Georgescu, pe numele ei, s-a întors. Și cântă altceva. Și o face foarte bine, după feelingul meu de rocker bătrân și forever așa :D După cum puteți vedea mai jos, în noul ei clip ”I Am Back”. Ocazie cu care puteți face comparația cum sună acum față de cum suna.

Și dacă tot am ajuns la acest subiect, am văzut la The FUA că oferă două invitații duble la concertul ei de la Club Bali din Oradea. Care sunteți prin zonă, puteți încerca :)

8 comentarii la “O mai țineți minte pe Ana Maria?

 1. eftimie Reply

  Fata asta a avut tot timpul o voce superba. E bine de stiut ca n-a pierdut-o :D

 2. Chinezu Reply

  @eftimie
  Tu esti, mah? Ca un comentariu atat de fara caterinca nu am mai vazut de nici nu stiu cand din partea ta :))

 3. eftimie Reply

  Io sunt bre, am şi eu slăbiciunile mele. Daca-ti zic ca-mi place si melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=Xjf6vZS-Zfg razi de mine pana maine.

 4. Chinezu Reply

  @eftimie
  Ejti nebun??? Si mie imi placea piesa asta si o fredonam, dar zau daca am stiu ca Ana Maria o canta…

 5. Raluca Reply

  Mă bucură sincer să văd că mai există și voci. Acum numa să nu înceapă să cânte muzică “comercială”; nu de alta dar e păcat de vocea aia să o irosești pe melodii cu 3 versuri.

 6. Radu Reply

  WOW! Ce diferenta! Foarte tare tipa! Personal numar pe degetele de la o mana rockeritele care imi plac, din toate timpurile si din toata lumea. Tipa asta e una dintre ele incepand de acum. SUPER!

 7. mikutzul Reply

  fata asta mi-a facut copilaria, cred ca nu imi pot imagina inceputurile fara “as vrea sa fiu un vesic calator” si “ochii tai”, ce mi se pare ca nu e din 2006 ca paremise o ascultam si pe la 5 ani dar poate nu imi mai aduc amite bine:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.