Excepțional! Dar și trist, în același timp…

Nu o să știm niciodată dacă domnul din filmul de mai jos ar fi ajuns cu totul altceva într-un alt mediu și într-un alt context. Poate că ar fi fost unul din marii inventatori ai omenirii. Sau poate nu. Tocmai asta este tristețea, că nu vom ști niciodată…

Văzut la Lili Ciulea.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Excepțional! Dar și trist, în același timp…”

  1. @gaben.ro
   Eu nu ziceam ca e o mare inventie. Ci ca un om cu o astfel de inventivitate, pus intr-un alt context, crescut intr-un alt mediu, ar fi putut ajunge ceva. Sau nu. Atat am zis.

 1. Eu cred că e mai bine că a apărut în acel mediu, pentru că e genul de mediu care te cam împinge să faci ceva, să fii inventiv. Aşa a făcut ceva cu impact. Poate dacă s-ar fi născut într-un oraş evoluat, ar fi inventat vreun alt gadget. Sau poate un leac miraculos. N-avem de unde şti…

 2. jos pălăria.
  la bloc nu merge să-ţi faci aşa ceva.
  dar la ţară ar merge găitan!
  păcat că oameni inventivi ca ăştia mor aproape necunoscuţi.
  de iustin capră mai ştie cineva ceva?

 3. interesant, dar sunt usor sceptic la asta ca nu este ceva similar cu o noua campanie al carui scop este acela de a strange fonduri mai mult doar spre buzunarul organizatorilor si mai putin pentru imbunatatirea nivelului de trai al acelor oamenii

 4. Putem presupune (si conchide), -bine, eu pot, voi…. trageti concluziile altora- ca :
  – daca ar fi fost milionar, ar fi condus vreo companie spre profituri uriase (deci, timpul si locul ieseau din ecuatie)
  – daca ar fi pornit de jos, dintr-o familie dezorganizata care si-ar fi pus amprenta in/direct pe el ca individ, ar fi iesit fie fotbalist, fie vreun savant cumparat de mogulii din SUA.
  Timpul si locul s-au sincronizat -urmariti introducerea de la „Xena” unde se precizeaza ca taramul avea nevoie de un erou- sa dea lumii…. acest OM. Uitati-va la umilinta exprimarii si comparati cu fecalele capitalismului -englezii si americanii- cu cata aroganta (ne) vorbesc.
  Acesta este un OM caruia as vrea sa-i strang mana, sa-i gatesc o masa si sa-l imbratisez.
  Voi, scarbe de romani care ati preluat conceptul de „paine si cIRC”, muriti in chinuri pt. permisivitatea ca mod de viata care v-a imprimat-o biserica si v-a determinat sa intoarceti si celalalt obraz. tolerand cand, treptat, ni s-a vandut tara ptin privatizari si licitatii ilegale si prin capitalismul care ne-a dezbinat dupa „revolutia” din ’89.
  Va meritati soarta de romani execrabili, insa ma pedepsiti si pe mine pt. individualismul, lasitatea si servilismul care va emana prin toti porii.
  Muriti in chinuri, circarilor, ca nu puteti spune NU !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)