Nu m-am putut abține să nu vă arăt câteva fotografii

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

V-am spus zilele trecute despre campania Ciuc, când am lansat și provocarea cu PUB (Planul de Ubicuitate Beristică). Cât de repede revin cu informații proaspete, dar până atunci nu mă pot abține să nu vă arăt câteva fotografii de la filmarea pe care am făcut-o pentru un clip mititel, care sper eu să vă placă. Ocazie cu care am râs corespunzător, căci colegul Florin Busuioc este într-un mare fel :)) Deși îi reproșez public că din cauza improvizațiilor lui excelente a trebuit să tragem nu știu câte duble pentru că eu nu mă puteam opri din râs :))

Credit foto: Mihnea Ratte 

[nggallery id=2]

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Nu m-am putut abține să nu vă arăt câteva fotografii”

  1. Eu mă bucur ca datorită planului ăsta (PUB) am avut ocazia să vă cunosc pe voi! Și am impresia că pozele sunt mai nimic față de ce o să fie rezultatul final! Abia așteptăm continuarea. Ciucnitul vostru doftoricesc pare p mărusă buna de ținut răceala departe!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)