Concurs mai special pentru un nume și pentru un slogan

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: După îndelungi deliBERĂri :D, am decis să oferim un premiu pentru implicare teminică în această chestiune lui Florea Cristian, pe care îl felicităm, dar nu înainte de a vă mulțumi tuturor pentru contribuții :)

V-am lansat provocarea de a-mi spune de ce beți voi berea. Mai aștept încă părerile voastre, căci așa e fain să discutăm despre bere, împreună :D Mai ales că unul din motivele pe care o să le dați voi va fi ales pentru partea următoare a campaniei (vă raportez ce și cum mai încolo) de către echipa formată din mine și… cel despre care vă spun mai jos:D

Am plăcerea, onoarea și distracția (căci personajul despre care urmează să vă spun este unul ce ține masiv la distracție) să vă anunț că am plăcerea, onoarea și distracția de a face echipa în campania Ciuc (una care va ieși tare fain, o să vedeți) cu nimeni altul decât Florin Busuioc, zis și Busu (foto Mediafax). Și dacă tot am făcut acest anunț de mare angajament, am decis să lansăm și provocarea de mai jos.

Așadar, avem o echipă de ”beriști” în campania Ciuc formată din je, adică cel chinezu, și Florin Busuioc, adică cel Busu. Ei bine, pentru a presta corespunzător în această campanie (în care ne vom bate cu alte echipe) avem mare nevoie de un nume al echipei. Și de un slogan. Sigur că noi ne putem gândi la ceva cu care să nu ne facem de rușine, dar am zis că e mult mai fun să vă invităm pe voi să faceți asta, mai ales că suntem amândoi fani ai principiului mai multe minți au mai mulți neuroni decât una singură :))

Și pentru ca totul să fie pe baze ”contractuale”, ca să zic așa, menționez că cea/cel care ne va oferi cel mai bun nume de echipă și cel mai bun slogan (vom fi subiectivi în apreciere, va dați seama, că altfel nu avem cum :D) va primi din partea noastră un premiu special. Nu ne întrebați în ce constă premiul acela, că habar nu avem în acest moment :)) Pentru că, vorba aia, ne vom uita și la fața 2.0 a câștigătoarei/câștigătorului și vom decide premiul în funcție de asta.

Așteptăm propunerile voastre, aici în comentarii, până pe data de 13 ianuarie, la ora 23.59 fix. Loviți-ne cu ce aveți mai creativ (ca să nu zic șui :D) și mai lovitor în voi :D

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

39 thoughts on “Concurs mai special pentru un nume și pentru un slogan”

 1. Beermanezii – in fata berii suntem toti la fel (iubitori, jucausi, incapatanati, gurmanzi, vocalizeazam mult, si apreciem racoarea unei sticle de Ciuc pe temperaturi ridicate). :)))

 2. Eu fiind din Republica Moldova, care nu prea beau bere Ciuc, pentru ca nu am de unde, pot sa recomand doar ceva ce (in traducere din rusa) ar suna asa:

  – Tata, burta asta e de la bere?
  – Nu fiule, burta asta e pentru bere.

 3. „Ciucanitorii” sau „Busu’n Ciuc”, desi ar merge si „Busu&Ciuc”. Iar ca slogan: „Berea este pentru carutasi, Ciuc, pentru cunoscatori”. Ca sa nu zci ca nu te oubesc! Mai ales ca Busu e hunedorean de-al meu, deci iata de ce as sustine (daca as avea unde) echipa asta.

 4. Pingback: Tu de ce bei bere? | Berarul

 5. Nume de echipă: Behind beer eyes
  Slogan: „Fie vremea cât de rea, când bei bere nu-i aşa”

  Şi ar merge şi un spot publicitar, gen:

  Te uiţi tu la Busu cum prezintă vremea şi la un moment dat te opreşti, îi strigi pe cei din DreamTeam şi le zici: Auziţi, mă, la Busu. Cică-i vremea pentru bere. Io zic să-l ascultăm. :))

 6. Nume de echipa: AutoBUSU cu chinezi
  Slogan: AutoBusu’ cu bere racoreste chinezul din tine (piata tinta cei ce muncesc mult asemeni chinezilor)

 7. Pingback: De ce bem bere şi la ce ne duce cu gândul acronimul PUB?| Pavel Ionuţ

 8. Erata:)
  Bericuloși de blonde, bericuloși de brune (de-abia acum am văzut c-am scris bruni în loc de brune :):)…)

  So:

  BUSCHINA FASO
  Bericuloși de blonde, bericuloși de brune

 9. Pingback: De ce bei bere?

 10. Pingback: Poțiuneeee! « New is always better!

 11. Pentru ca PUB inseamna si Plan Urbanistic (general) Bucuresti, iar voi jucati la Bucuresti, unde se decid planurile si se inscriu partidele, am zis sa adaug o „spuma” politica acestei abordari

  Cum ar suna Partyda baUtorilor dã Bere – PUB?
  Dar pentru ca voi sunteti doi, iar membri bautori sunt multi si ar rezulta ditamai partidul, putem aluneca usor spre numele echipei: Partydoiul baUtorilor dã Bere, cu prescurtarea P.U.B.

  Pentru ca
  – campanie asta aduce a campanie electorala, iar sloganul trebuie sa promita ceva
  – campania se poarta virtual, dar se bea real :), de la egal la egal

  M-am gandit ca sloganul echipei sa fie Peer to Beer, sau mai pe romaneste: Libeertate si egalitate, frate!.

 12. Pentru că o simbioză mai potrivită ca cea dintre Chinezu și Busuioc nu există, numele echipei ar putea fi Luoli (cu accent pe i), ceea ce înseamnă „busuioc” în limba chineză. Iar sloganul: „berea nu e chineză pentru noi”.

  Ave!

 13. Pingback: Bere vs Băutură carbogazoasă | Viva la Remallucion!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)