Dau copy/paste marelui Birlic: Vă rog nu mă votați!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă dați seama de șocul și groaza care m-au cuprins când am văzut că sunt în finala ”Most Datable Blogger”. De m-am întrebat instant ”măh, care faceți mișto de mine, că io nu mă mai joc așa?” :)) Dar uite că este adevărat, așa că vă rog nu doar să vă stăpâniți bucuria, dragi cetățeni 2.0, dar SĂ NU MĂ VOTAȚI! Păi se poate ca eu, familist convins, cu 3 copii senzaționali în dotare și cu o doamnă a sufletului meu care este norocul meu irepetabil și fericirea mea teribilă să pățesc de astea? Adică să aud că vrea lumea să se întâlnească cu mine… Să-mi crape obrazul de rușine nu alta… :D

Așa că vă rog să nu mă votați. Că doar aveți atâția holtei simpatici pe acolo, pentru care voturile voastre ar fi precum o bezea 2.0 trimisă pe calea undelor internetului, ca să zic așa. De ce să votați un buhai bătrân și rotofei ca subsemnatul, când puteți să dați clickul pe care mi l-ați da mie celor cărora le stă mult mai bine în postura de blogger întâlnitor, dacă îmi permiteți traducerea :D

Deși, ca să o zicem pe aia dreaptă, dacă vă uitați la reclama de mai jos, zici că e frate-miu actorul principal. Mă rog, dacă îmi pun un pic de barbă, cum am încercat în poza de mai jos :D Ca să nu mai zic, după cum lesne puteți vedea, că solistul vocal al trupei zici că sunt leit eu, trupa este formată din, firește, niște chinezi și momentul culminant al reclamei este furnizat de, desigur, un dragon chinezesc :))

Și poza… :D
Credit foto: Vali Mirea

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Dau copy/paste marelui Birlic: Vă rog nu mă votați!”

  1. @Andreea @rareshu
    Nu radeti, bre, ca asa e… =))

    @Sabina
    Bine, tu ai o scuza: o cunosti pe doamna sufletului meu si stii ca daca am reusit sa o conving pe ea sa ma ia, atunci sutn foarte, foarte bun… =))

  2. Pingback: Blogosfera masculina, adunata de Heineken. Cum ar arata o prima intalnire cu... | raluxa.com

  3. Pingback: Contestație publică la Most Dateble Bloggers | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)