26.04.2017

Recomandări locale (le-am ales cu subiectivism masiv)

Later edit: Dacă știți bloguri de comună sau de sat, aș aprecie dacă mi le-ați spune în comentarii. Că mă interesează zona asta. Merci :)

Salut cu mare, mare drag inițiativa Simonei Ionescu, care a lansat Ziarul de la țară. Și mă angajez public să urmăresc cu mare interes dezvoltarea proiectului :)

V-am spus și o să vă spun mereu că eu rămân în sufletul meu băimărean, chiar dacă imediat fac patru cincinale de București :)) Așa că mă bucur să vă anunț că s-a relansat bmcity.ro :)

Deci cum să faci un blog pe care să îl intitulezi zacurtici.ro? :))

Am mai scris despre acest blog, care vă invită să descoperiți viața la țară. Și mai scriu și astăzi. Pentru că e unul din blogurile care îmi plac foarte, foarte tare :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Căutăm bloggeriță/blogger pentru un weekend în Amsterdam

Cât de inteligent ne folosim smartphone-urile?

13 comentarii

 1. marți, 17 ianuarie 2012, 09:24

  Multumesc de semnal si spera sa urmariti cat mai multi ceea ce facem pe Ziarul de la tara, cum dezvoltam proiectul „O sansa copilului de la tara”! Iar daca aveti informatii din mediul rural, idei sau vreti sa ajutati ca sa dam sanse micutilor din sate, va asteptam alaturi de noi!
  Chinezu, inca o data m-ai surprins!

  Răspunde
 2. marți, 17 ianuarie 2012, 09:59

  @simona ionescu
  Zilele astea am studiat mai atent proiectul. Caci, marturisesc spasit, nu am avut vreme inainte… Si imi place ce faceti si mai ales ce promite sa devina :)

  Răspunde
 3. marți, 17 ianuarie 2012, 10:07

  Daca ne permiti, vom folosi la rubrica Politica locala, stiri de pe site-ul tau cu acelasi nume, dar deja cu RENUME, bineinteles cu citarea sursei. Si musai trebuie sa ne vedem la o bere sa-ti mai spun ce idei am.

  Răspunde
  • marți, 17 ianuarie 2012, 10:12

   @simona ionescu
   Aprob afirmativ la ambele chestiuni, mai ales la a doua :))

   Răspunde
 4. marți, 17 ianuarie 2012, 10:15

  http://www.comunamea.eu/home.php

  Nu e tocmai blog, dar este despre comune.

  Răspunde
 5. marți, 17 ianuarie 2012, 10:23

  Un site care face parte dintr-un proiect cultural de salvare a traditiilor din Moisei, Maramures: http://moisei1365.ro/- Moisei1365-Intoarce-te la Moisei! Intoarce-te la radacini!

  Răspunde
 6. marți, 17 ianuarie 2012, 10:24

  Puţină lume ştie că eu sunt şi „vice” în singura organizaţie de tineret din comuna mea. Am preferat să nu scriu peste tot asta din pricina unor răutăţi ce au venit total gratuit. Cu toate astea, eu nu sunt genul care să se implice în ceva în care nu crede. Nu, nu am primit până acum nici un leu, nu m-am îmbogăţit şi da, chiar vreau să fac ceva. E locul pe care îl numesc cu adevărat „acasă”, aşa că mi-aş dori să-l schimb în bine.

  În perioada asta eu sunt cea care se ocupă alături de preşedintele organizaţiei de primele proiecte pentru comună, iar mie îmi revine şi sarcina unui „site” despre cum se poate îmbunătăţi treptat viaţa la ţară. Am scris în ghilimele pentru că momentan nu am primit nici un fond pentru domeniu propriu şi hosting, dar mă chinui să le explic celor de „sus” că merită. Am mai scris şi pe blog despre lucrurile neplăcute din satul meu, dar consider că toată munca şi eforturile noastre merită un loc 2.0.

  Răspunde
 7. marți, 17 ianuarie 2012, 10:28

  Si pentru ca suntem colegi de comune, imi permit sa mai recomand un blog maramuresean, Comuna Sacel Retro http://comunasacelretro.blogspot.com/. Multumim.

  Răspunde
 8. Andrei Niculae
  marți, 17 ianuarie 2012, 15:29

  Multumim Chinezu pentru recomandarea facuta pentru Ziarul de la tara ! Ma bucur ca ai studiat proiectul si sper sa nu te dezamagim cu derularea la un nivel mult mai mare prin tot ceea ce facem !

  Răspunde
 9. marți, 17 ianuarie 2012, 16:55

  Following from now on !!

  Răspunde
 10. miercuri, 18 ianuarie 2012, 14:53

  Blog de munte, sat Sambata de Jos, jud. Brasov: http://www.sambata-de-jos.ro

  Răspunde
 11. duminică, 22 ianuarie 2012, 00:39

  îţi recomand blogul unui „gamer de la ţară”

  http://gam3zlife.blogspot.com/

  ştie flăcăul ăsta de jocuri, configurare, overclocking, orice legat de IT, ceva de speriat…

  Răspunde
 12. duminică, 22 ianuarie 2012, 19:22

  si eu iti recomand blogul unui „spanac”
  http://www.spanac.eu

  o sa va amuzati/zambiti/radeti copios. si inca ceva, internetul nu e plin numai de trolli, ci si de oameni care te sustin atunci cand esti incepator intr-un domeniu.

  okey, va las, eu imi dau shift-del de aici! :) have fun!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *