Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Recomandări locale (le-am ales cu subiectivism masiv)

Later edit: Dacă știți bloguri de comună sau de sat, aș aprecie dacă mi le-ați spune în comentarii. Că mă interesează zona asta. Merci :)

Salut cu mare, mare drag inițiativa Simonei Ionescu, care a lansat Ziarul de la țară. Și mă angajez public să urmăresc cu mare interes dezvoltarea proiectului :)

V-am spus și o să vă spun mereu că eu rămân în sufletul meu băimărean, chiar dacă imediat fac patru cincinale de București :)) Așa că mă bucur să vă anunț că s-a relansat bmcity.ro :)

Deci cum să faci un blog pe care să îl intitulezi zacurtici.ro? :))

Am mai scris despre acest blog, care vă invită să descoperiți viața la țară. Și mai scriu și astăzi. Pentru că e unul din blogurile care îmi plac foarte, foarte tare :)

13 comentarii la “Recomandări locale (le-am ales cu subiectivism masiv)

 1. simona ionescu Reply

  Multumesc de semnal si spera sa urmariti cat mai multi ceea ce facem pe Ziarul de la tara, cum dezvoltam proiectul “O sansa copilului de la tara”! Iar daca aveti informatii din mediul rural, idei sau vreti sa ajutati ca sa dam sanse micutilor din sate, va asteptam alaturi de noi!
  Chinezu, inca o data m-ai surprins!

 2. chinezu Reply

  @simona ionescu
  Zilele astea am studiat mai atent proiectul. Caci, marturisesc spasit, nu am avut vreme inainte… Si imi place ce faceti si mai ales ce promite sa devina :)

 3. simona ionescu Reply

  Daca ne permiti, vom folosi la rubrica Politica locala, stiri de pe site-ul tau cu acelasi nume, dar deja cu RENUME, bineinteles cu citarea sursei. Si musai trebuie sa ne vedem la o bere sa-ti mai spun ce idei am.

  • chinezu Reply

   @simona ionescu
   Aprob afirmativ la ambele chestiuni, mai ales la a doua :))

 4. Bogdan Reply

  http://www.comunamea.eu/home.php

  Nu e tocmai blog, dar este despre comune.

 5. Moisei1365RO Reply

  Un site care face parte dintr-un proiect cultural de salvare a traditiilor din Moisei, Maramures: http://moisei1365.ro/- Moisei1365-Intoarce-te la Moisei! Intoarce-te la radacini!

 6. Andreea Laciu Reply

  Puţină lume ştie că eu sunt şi “vice” în singura organizaţie de tineret din comuna mea. Am preferat să nu scriu peste tot asta din pricina unor răutăţi ce au venit total gratuit. Cu toate astea, eu nu sunt genul care să se implice în ceva în care nu crede. Nu, nu am primit până acum nici un leu, nu m-am îmbogăţit şi da, chiar vreau să fac ceva. E locul pe care îl numesc cu adevărat “acasă”, aşa că mi-aş dori să-l schimb în bine.

  În perioada asta eu sunt cea care se ocupă alături de preşedintele organizaţiei de primele proiecte pentru comună, iar mie îmi revine şi sarcina unui “site” despre cum se poate îmbunătăţi treptat viaţa la ţară. Am scris în ghilimele pentru că momentan nu am primit nici un fond pentru domeniu propriu şi hosting, dar mă chinui să le explic celor de “sus” că merită. Am mai scris şi pe blog despre lucrurile neplăcute din satul meu, dar consider că toată munca şi eforturile noastre merită un loc 2.0.

 7. Moisei1365RO Reply

  Si pentru ca suntem colegi de comune, imi permit sa mai recomand un blog maramuresean, Comuna Sacel Retro http://comunasacelretro.blogspot.com/. Multumim.

 8. Andrei Niculae Reply

  Multumim Chinezu pentru recomandarea facuta pentru Ziarul de la tara ! Ma bucur ca ai studiat proiectul si sper sa nu te dezamagim cu derularea la un nivel mult mai mare prin tot ceea ce facem !

 9. bubbles Reply

  Following from now on !!

 10. lawrenceSoft Reply

  Blog de munte, sat Sambata de Jos, jud. Brasov: http://www.sambata-de-jos.ro

 11. spanac Reply

  îţi recomand blogul unui “gamer de la ţară”

  http://gam3zlife.blogspot.com/

  ştie flăcăul ăsta de jocuri, configurare, overclocking, orice legat de IT, ceva de speriat…

 12. ovidiu Reply

  si eu iti recomand blogul unui “spanac”
  http://www.spanac.eu

  o sa va amuzati/zambiti/radeti copios. si inca ceva, internetul nu e plin numai de trolli, ci si de oameni care te sustin atunci cand esti incepator intr-un domeniu.

  okey, va las, eu imi dau shift-del de aici! :) have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.