10 comentarii la “Ce e greșit în poza asta?

 1. Pavel Răspunde

  #revoluţie nu poa fi tag că-i cu diacritice scris? :D

 2. Lucian Răspunde

  @pavel, ba da, poate fi. Doar o mică parte din aplicaţiile de twitter nu lucrează cu hashtaguri cu diacritice
  @chinezu păi observ că ăştia de la Forbes au modificat articolul. Dintr-unul care începea într-un stil cât mai nejurnalistic cu putinţă l-au făcut să fie citibil ca un articol de presă… Corect?

 3. Lucian Răspunde

  aa stai, acum observ că-i editorial.

 4. somnulescu Răspunde

  Si eu as vrea sa ne schimbam media, insa n-as merge asa de departe incat sa dau crezare unui hashtag de pe twitter ca fiind revelator fata de mentalitatea unui popor. Daca doamna/domnisoara Sabrina Raileanu stie cum poate fi schimbata mass media romaneasca…pai sa ne zica si noua, altfel ramane doar la rangul de „Captain Obvious” (in sensul ca articolul scris de dumneaei nu aduce nimic nou „la masa”).

  E greu sa scapi de cancan-uri si blitzuri mondene, pentru ca asta vrea generatia asta de oameni stupizi care, ca sa vezi, nu s-au crescut singuri ci au fost indrumati intr-o directie sau alta de parinti, profesori, etc. M-am ferit sa scriu despre evenimentele de la Bucuresti dar n-am reusit. Ma bucur ca-n Iasi au fost treburile pasnice.

  Ma departez de subiectul articolului. Daca voi descoperiti cum sa scapam de uscaturile din mass-media, eu ma alatur cauzei.

 5. Vlad Răspunde

  Problema e ca pasarile nu pot folosi portavoce, n-au degete la aripi, cu atat mai mult degete opozabile. :)

 6. Dan Ciulea Răspunde

  faptu’ ca pe #revolutie nu se spun decat glume, bancuri si alte asemenea ineptii

 7. Deme Răspunde

  La o scurtă privire, pe mine mă stresează doar virgula care trebuia să fie între „Mai mult ca sigur” şi „Malcolm Gladwell” :) Nu am timp acum să despic sensuri – şi oricum, eu am piticii mei cu punctuaţia.

 8. culaie Răspunde

  Păsăricile n-au timp de proteste. :)

 9. chinezu Răspunde

  Nu as putea sa comentez ce ziceti voi :D
  Dar pe mine m-a deranjat folosirea ”media” ca singular. Si o sa ma deranjeze mereu, fi-mi-ar acribia a dracu sa imi fie…

 10. ioana Răspunde

  Eu nu cred ca revolutia digitala e cea mai buna dintre toate. Totusi viata reala o creeaza pe cea digitala si e mai sanatos sa ramana asa. Parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: