Ce e greșit în poza asta?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Ce e greșit în poza asta?”

  1. @pavel, ba da, poate fi. Doar o mică parte din aplicaţiile de twitter nu lucrează cu hashtaguri cu diacritice
    @chinezu păi observ că ăştia de la Forbes au modificat articolul. Dintr-unul care începea într-un stil cât mai nejurnalistic cu putinţă l-au făcut să fie citibil ca un articol de presă… Corect?

  2. Si eu as vrea sa ne schimbam media, insa n-as merge asa de departe incat sa dau crezare unui hashtag de pe twitter ca fiind revelator fata de mentalitatea unui popor. Daca doamna/domnisoara Sabrina Raileanu stie cum poate fi schimbata mass media romaneasca…pai sa ne zica si noua, altfel ramane doar la rangul de „Captain Obvious” (in sensul ca articolul scris de dumneaei nu aduce nimic nou „la masa”).

    E greu sa scapi de cancan-uri si blitzuri mondene, pentru ca asta vrea generatia asta de oameni stupizi care, ca sa vezi, nu s-au crescut singuri ci au fost indrumati intr-o directie sau alta de parinti, profesori, etc. M-am ferit sa scriu despre evenimentele de la Bucuresti dar n-am reusit. Ma bucur ca-n Iasi au fost treburile pasnice.

    Ma departez de subiectul articolului. Daca voi descoperiti cum sa scapam de uscaturile din mass-media, eu ma alatur cauzei.

  3. La o scurtă privire, pe mine mă stresează doar virgula care trebuia să fie între „Mai mult ca sigur” şi „Malcolm Gladwell” :) Nu am timp acum să despic sensuri – şi oricum, eu am piticii mei cu punctuaţia.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)