Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Mai merge cineva la spectacole de poezii?

Când am văzut invitația de mai jos, primită de la Claudiu, omul care a avut această idee nebunească, dar faină a unui teatru independent în Baia Mare, m-am gândit la ce vă întreb în titlu. Pentru că acum, în vremurile noastre, cu viteza care ne mișcăm și cu care se mișcă ele, vremurile, parcă asta cu poezia sună atât de desuet…

Așa că vă rog să îmi spuneți că nu este așa și că lumea mai citește/cumpără/trăiește poezie. Vă rog insistent chiar :)

Iar dacă aveți timp și chef vă invit și la spectacolul cu pricina.

Teatrul independent Ararat din Baia Mare in colaborare cu Muzeul Taranului Roman va invita sa participati cu ocazia Zilei Culturii Nationale si a comemorarii marelui poet national, in data de 15 ianuarie 2012, ora 18.00, la spectacolul-recital pe versuri de Mihai Eminescu, “Pe mine, mie… reda-ma”. Spectacolul cuprinde versuri din peste 40 de poezii eminesciene, structurate pe un scenariu scris de Claudiu Pintican si imbogatit cu o coloana sonora originala semnata de Calin Ionce.

Spectacolul durează aproximativ o ora si jumatate si urmaza sa se desfasoare in sala studio “Horia Bernea” din incinta cladirii Muzeului Taranului Roman, Soseaua Kiseleff 3, Sector 1, Bucuresti.

3 comentarii la “Mai merge cineva la spectacole de poezii?

 1. tinna Reply

  unii mai si scriu..

 2. Masca Reply

  Felicitari pentur initiativa! Apreciem maxim, desi suntem un teatru de gest. Si nu trebuie sa uitam celebra replica: Fara poezie, viata e pustiu :) Si chiar asa este.

 3. Paula Reply

  Ador ideea! Eu am organizat la scoala mea (am 12 ani) un fel de spectacol de poezie, la care toti colegii de la mine din clasa au spus cel putin o strofa dintr-o poezie scrisa de mine. Uite cateva dintre poeziile mele:
  http://schoolandit.blogspot.com/p/my-poems.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.