Mergeți la Happy Feet 2, atât vă zic

Later edit: După cum puteți vedea în filmarea lui Alin, așa am zis și ieri, la câteva minute după ce am ieșit de la film :)

Mi-a plăcut și primul Happy Feet, căci nu avea cum să nu îți placă ideea unui pinguin care găsește izbăvirea prin dans :) Dar parcă mi-a plăcut și mai mult Happy Feet 2, pe care l-am văxut ieri, în avanpremieră, la Cinema City Cotroceni. Pentru că de multă vreme nu am mai văzut un film atât de optimist și cu o coloană sonoră atât de bună. Ca să nu mai vorbesc de realizarea filmului în ceea ce privește detaliile de 3D care sunt excelente. De altfel recomandarea mea este să mergeți să vedeți filmul neapărat în 3D, căci altfel pierdeți mult din încântarea vizuală :)

O să vă topiți când îl vedeți pe micul Erik, cu o voce încântătoare, mai ales când prestează momentul în care cântă un fel de arie, care ar fi un moment comic, având în vedere vocea sa de copil, dacă nu ar fi unul emoționant prin mesajul pe care îl transmite. O să vedeți două gângănii, Bill și Will, care sunt sarea și piperul filmului și care din punct de vedere al desenatului, ca să zic așa, sunt o capodoperă. O să îl auziți și pe pufinul Sven cum dă tonul melodiei celor de la O-zone, aia cu Picasso :D O să auziți un Robin William excepțional, care face mai multe voci. Și o să o mai auziți pe Pink, cea care cântă niște piese memorabile în acest film, cum este excelenta Bridge og light, pe care v-o dau mai jos.

Mergeți la film, atât vă zic, o să aveți 2 ore de simțire teribilă de bine :)

6 comentarii la “Mergeți la Happy Feet 2, atât vă zic

  1. 2 Happy Feet | iYli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.