Cele 5 cuvinte de bază ale sugarilor. Căci ei ne vorbesc :)

Ca fantastic de mândru posesor al trei copii minunați, cea mai tânără fiind Patricia, care tocmai ce a împlinit 2 luni :), m-am uitat la filmul de mai jos cu sprânceana ridicată. Pentru că mi-a confirmat în mare măsură (și cred că tuturor părinților care au început să priceapă câte ceva din ”vorbele” piticilor) faptul că putem înțelege, dacă ascultăm atent, ce vor să ne spună, la nivel basic, piticii noștri. Căci am ajuns să identificăm ce vor să ne spună, pentru că una e plânsul de foame, altul plânsul de somn, altul plânsul de durere și altul plânsul de răsfăț. Dar până acum, până să văd filmul de mai jos (care, dacă se confirmă până la capăt, este extraordinar pentru acei părinți care au încă dificultăți în a reacționa le ce le spun copiii), nu am știut să dau o formă ”spuselor” piticilor mei, totul era pe bază de feeling, de intuiție. Vă invit să vedeți și voi și să îmi spuneți cum vi se pare. În ceea ce mă privește, prin simplul fapt că vă dau filmulețul, vă dați seama că sunt cel puțin captivat de o astfel de posibilitate :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cele 5 cuvinte de bază ale sugarilor. Căci ei ne vorbesc :)”

  1. Ca „beneficiar”a trei copii ( fete) si actualmente a doi nepoti m-am bucurat si eu de „conversatiile” lor [( si recunosc ca nu am stiut „ïngleza”si nici „francleza”-fiind un demn si patriot urmas daco-roman ) ; mai cunoscute fiindu-mi vorbele inaintasilor nostri :”barza, varza,brinza”….etc]. Dupa vizionarea clipului m-am convins ca vocabularul „piticilor” este universal si la fel de vocal. Sa-i pupe tataie pe ei de „cintareti”!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)