Dacă nu credem în coincidențe, cum să le zicem altfel?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Pentru că am avut un noroc fenomenal și am cunoscut-o pe doamna sufletului meu printr-un concurs de împrejurări căruia i-aș spune miracol dacă aș crede în așa ceva :), mi-e greu să contest intervenția unor forțe exterioare nouă, nevăzute și imprevizibile, în viața noastră, așa cum se scurge ea. Și, din această perspectivă, mă minunez de multe ori cum se întâmplă niște coincidențe, care mă pun serios pe gânduri. Nu pentru a ajunge la o concluzie, căci e greu să explici rațional așa ceva, ci doar pentru a îmi da impulsul necesar pentru a zâmbi, încă o dată, la modul în care viața ne face cu ochiul :) Să vă dau un exemplu de zilele acestea. Ca să înțelegeți că, de multe ori, deciziile pe care le luăm sunt, de fapt, niște ițe pe care Moira le țese pentru noi :)

Mi-am început anul în forță. Căci pe 1 ianuarie, la 6 dimineața, era la urgență la SpeedVet cu Luna, câinele nostru, care vomase toată noaptea de Revelion. Nu eu am ales clinica aceasta, ci Alex, fiul meu, el știe cum a găsit-o.

Am dus-o de mai multe ori la clinică pentru perfuzii și pentru tratament. Extrem de simpatici și de săritori toți cei de la SpeedVet, mulțumirile mele publice pentru ei și felicitări pentru profesionism și, extrem de important, dragostea față de animale de care i-am văzut că dau dovadă. M-a impresionat în special un domn tânăr (părea așa ma rocker, după gustul meu :D), care ne-a primit la 6 dimineața pe 1 ianuarie și pe care l-am văzut acolo de fiecare dată când am fost la clinică, timp de 2 zile. Jos pălăria pentru o astfel de dedicare!

Evident că, după ce am trecut prin experiența asta pozitivă cu cei de la SpeedVet, am zis că trebuie să scriu pe blog, să le mulțumesc și să îi salut. De data asta în calitate ”oficială” de blogger, dacă vreți, căci atunci când am fost la clinică eram doar șoferul lui Alex și, cel mult, stăpânul Lunei :)) Și cum mă gândeam cum să scriu această postare, numai ce văd un trackback de la Dragoș, în care menționează o postare de-a mea în contextul unei fapte bune făcută de cei de la… ați ghicit, SpeedVet. Am rămas cu gura căscată, vă dați seama.

Vă dați seama? Alex alege clinica asta, iar apoi Dragoș mă linkuiește într-o postare despre această clinică, neștiind că eu tocmai am luat zilele acestea pentru prima dată contact cu SpeedVet. Cât de frumos se întâmplă uneori lucrurile :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Dacă nu credem în coincidențe, cum să le zicem altfel?”

  1. Si eu am ajuns cu Tomita, motanelul meu, de urgenta la ei pe 26 decembrie. Pe 27 l-au operat si acum se simte foarte bine. Si asta e a doua oara cand mi-l fac bine pe baietel. :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)