Știu că e un șoc pentru voi, dar revista mea preferată este…

De fiecare dată când ajung să fiu alături de toată redacția acestei reviste, mă uit la ei și mă întreb dacă își dau seama cât de norocoși sunt (sau poate că norocul nu are nimic de-a face…) că au o astfel de echipă, atât de faină și cu oameni care se înțeleg atât de bine.

M-am obișnuit deja să aștept să ”ia, ce ispravă mai puneți la cale” pentru că ei așa funcționează, habar nu ai cu ce o să te suprindă și cum o să te facă să rânjești corespunzător fasolea. Dar de făcut o să o facă, stai fără griji.

Îmi aduc aminte și acum momentele când am fost solicitat să prestez pentru revistă. Momente foarte solicitante și care mi-au demonstrat (pe pielea proprie, cum ar veni) că oamenii aceștia depun o muncă imensă ca să scoată revista la nivelul la care o scot.

O să îmi rămână toată viața în amintire chefurile la care am participat alături de ei. Căci sunt oameni cu care poți să te distrezi într-un mare, mare fel :D

Oricât de greu mi-ar fi să recunosc (în aroganța mea caracteristică, desigur :D), am învățat teribil de la ei în ultimul an, lucru pentru care le mulțumesc din suflet. Pentru că mi-au ”predat” lecțiile cu zâmbetul pe buze și cu sentimentul că nu fac nimic nefiresc :)

Așa că am simțit eu nevoia să scriu această postare în care să vă mulțumesc dragilor Marta, Loredana, Luminița, Beppina, Gabi, Alex, Vali, cele două Gabriele, Gina, Oana, Ovidiu, Dan pentru că sunteți cum sunteți și pentru că împreună sunteți revista mea preferată, Revista Biz :)

9 comentarii la “Știu că e un șoc pentru voi, dar revista mea preferată este…

 1. Groparu Răspunde

  Wespekt! Etern.

 2. Malina Răspunde

  Mai chinez, asta nu e shoc, shoc era daca ziceai ca revista ta preferata e Playboy … pe @arhi l-as mai crede in stare, dar pe tine nu! stiu ca esti fan si parte din Revista Biz!

 3. Marian Răspunde

  Am ajuns si eu de cateva ori pe aceasta pagina si articolele citite mi s-au parut foarte interesante … mi se pare o revista foarte complexa…

 4. andressa Răspunde

  Bai, tu te pui bine cu Marta pentru stii ca Biz fac petreceri misto! :P I see right through you!

  • chinezu Răspunde

   @andressa
   Bine, bre, ca vii matale sa dai vileagul in vazul lumii… Acuma io cum mai scot camasa? Parol… :))

 5. andressa Răspunde

  E ok, oricum petrecerile sunt baluri mascate, asa am auzit cel putin. Deci daca te-am facut de rusine, iti pui o masca sa nu se vada ca esti imbujorat :)

 6. ovidiu Răspunde

  Si Ovizii, si Ovizii?! :))

  • chinezu Răspunde

   @ovidiu
   Bre, sa ma ierti, dar cu echipament de ala de soc cum ai tu mi-e si frica sa zic ceva :))

 7. SwissPlan Biz « Newdada's blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: