Știu că e un șoc pentru voi, dar revista mea preferată este…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

De fiecare dată când ajung să fiu alături de toată redacția acestei reviste, mă uit la ei și mă întreb dacă își dau seama cât de norocoși sunt (sau poate că norocul nu are nimic de-a face…) că au o astfel de echipă, atât de faină și cu oameni care se înțeleg atât de bine.

M-am obișnuit deja să aștept să ”ia, ce ispravă mai puneți la cale” pentru că ei așa funcționează, habar nu ai cu ce o să te suprindă și cum o să te facă să rânjești corespunzător fasolea. Dar de făcut o să o facă, stai fără griji.

Îmi aduc aminte și acum momentele când am fost solicitat să prestez pentru revistă. Momente foarte solicitante și care mi-au demonstrat (pe pielea proprie, cum ar veni) că oamenii aceștia depun o muncă imensă ca să scoată revista la nivelul la care o scot.

O să îmi rămână toată viața în amintire chefurile la care am participat alături de ei. Căci sunt oameni cu care poți să te distrezi într-un mare, mare fel :D

Oricât de greu mi-ar fi să recunosc (în aroganța mea caracteristică, desigur :D), am învățat teribil de la ei în ultimul an, lucru pentru care le mulțumesc din suflet. Pentru că mi-au ”predat” lecțiile cu zâmbetul pe buze și cu sentimentul că nu fac nimic nefiresc :)

Așa că am simțit eu nevoia să scriu această postare în care să vă mulțumesc dragilor Marta, Loredana, Luminița, Beppina, Gabi, Alex, Vali, cele două Gabriele, Gina, Oana, Ovidiu, Dan pentru că sunteți cum sunteți și pentru că împreună sunteți revista mea preferată, Revista Biz :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Știu că e un șoc pentru voi, dar revista mea preferată este…”

  1. Mai chinez, asta nu e shoc, shoc era daca ziceai ca revista ta preferata e Playboy … pe @arhi l-as mai crede in stare, dar pe tine nu! stiu ca esti fan si parte din Revista Biz!

  2. Pingback: SwissPlan Biz « Newdada's blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)