Adică rămânem fără semnal la mobil de sărbători sau cum?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Se dă știrea asta. În care aflăm ceva mirobolizant: adică am putea rămâne fără semnal la mobil de sărbători. Ceea ce mie ca pălmaș simplu al acestui popor îmi încrețește nervul a enervare și, iritat precum un eucalipt aruncat în valurile Atlanticului, întreb și io, așa din goana tastaturii: măăăăăăă, io cu ce v-am greșit? Io ăla care vrea să vorbească la telefon așa cum are stabilit în contract cu operatorul de telefonie. Și cum e normal într-o țară care se consideră cât de cât normală și europeană.

Adică cum, bre ANCOM, să te trezești tu de Ignat și să zici ”apropo, bă operatori de telefonie mobilă, am uitat să vă zic, vă tai macaroana cu licența”? Sau se știa asta din timp, dar ați băgat-o sub preș că poate trece oricum. Sau poate că operatorii sunt de vină, deși zău că nu îmi par niște SRL-uri de cartier care să își taie craca pe care stă găina cu euroii de aur.

Nu știu cine e de vină și, ca să o spun pe aia dreaptă, nici nu mă interesează. Tot ce vreau este să trăiesc într-o țară în care să nu discutăm chestiuni ridicole de genul ăsta și în care să nu mai avem, pe lângă atâtea alte griji care se sumețesc pe creștetul nostru, și grija că nu ne putem ura cele cuvenite de sărbători pentru că avem ghinionul să trăim în țara în care se pot întâmpla de astea.

Ce zici, ANCOM dragă, reușim să prestăm la o minimă decență treaba pe care o avem de făcut? Hai merci, sunteți simpatici. Dar nu perioada asta. Chiar deloc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Adică rămânem fără semnal la mobil de sărbători sau cum?”

 1. Mai bine sa fim practici, sa facem o lista cu telefoanele fixe si de mess ca nu se stie. În rest sa fim sanatosi si sa ne vedem cu bine. Imi lasi bilet sau imi trimiti vorba prin vecini daca iesi la piata. :)))

 2. Hi hi…. ce bine ar fi! Nu am mai primi mesaje de revelioncu „FIE CA” :)
  Sigur se rezolva….. printr-o miscare politica probabil….. prima data se ia ceva ca apoi sa se dea inapoi in slavi, cu paine si sare…
  Ar fi cea mai linistita vacanta!
  Daca ai o problema de sanatate sau ramai undeva impotmolit e nasol.

  Cate procese ar avea orange si vodafone :)), sa fim seriosi…
  „Fie ca” sa aveti sarbatori fericite =)))

 3. Din surse sigure iti zic, ca anul acesta toate retelele vor pica, cel mai frecvent cosmote-ul, urmatorul pe lista vodafone si after orange.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)