Adică rămânem fără semnal la mobil de sărbători sau cum?

Se dă știrea asta. În care aflăm ceva mirobolizant: adică am putea rămâne fără semnal la mobil de sărbători. Ceea ce mie ca pălmaș simplu al acestui popor îmi încrețește nervul a enervare și, iritat precum un eucalipt aruncat în valurile Atlanticului, întreb și io, așa din goana tastaturii: măăăăăăă, io cu ce v-am greșit? Io ăla care vrea să vorbească la telefon așa cum are stabilit în contract cu operatorul de telefonie. Și cum e normal într-o țară care se consideră cât de cât normală și europeană.

Adică cum, bre ANCOM, să te trezești tu de Ignat și să zici ”apropo, bă operatori de telefonie mobilă, am uitat să vă zic, vă tai macaroana cu licența”? Sau se știa asta din timp, dar ați băgat-o sub preș că poate trece oricum. Sau poate că operatorii sunt de vină, deși zău că nu îmi par niște SRL-uri de cartier care să își taie craca pe care stă găina cu euroii de aur.

Nu știu cine e de vină și, ca să o spun pe aia dreaptă, nici nu mă interesează. Tot ce vreau este să trăiesc într-o țară în care să nu discutăm chestiuni ridicole de genul ăsta și în care să nu mai avem, pe lângă atâtea alte griji care se sumețesc pe creștetul nostru, și grija că nu ne putem ura cele cuvenite de sărbători pentru că avem ghinionul să trăim în țara în care se pot întâmpla de astea.

Ce zici, ANCOM dragă, reușim să prestăm la o minimă decență treaba pe care o avem de făcut? Hai merci, sunteți simpatici. Dar nu perioada asta. Chiar deloc.

7 comentarii la “Adică rămânem fără semnal la mobil de sărbători sau cum?

 1. Semanticus Răspunde

  Mai bine sa fim practici, sa facem o lista cu telefoanele fixe si de mess ca nu se stie. În rest sa fim sanatosi si sa ne vedem cu bine. Imi lasi bilet sau imi trimiti vorba prin vecini daca iesi la piata. :)))

  • chinezu Răspunde

   @Semanticus
   Io zic ca mirobobalntii de la ANCOM ar trebui sa isi infiinteze Divizia de Porumbei Tematici. Ca sa compenseze cand mai au glume de astea in program :))

 2. chestie Răspunde

  Hi hi…. ce bine ar fi! Nu am mai primi mesaje de revelioncu „FIE CA” :)
  Sigur se rezolva….. printr-o miscare politica probabil….. prima data se ia ceva ca apoi sa se dea inapoi in slavi, cu paine si sare…
  Ar fi cea mai linistita vacanta!
  Daca ai o problema de sanatate sau ramai undeva impotmolit e nasol.

  Cate procese ar avea orange si vodafone :)), sa fim seriosi…
  „Fie ca” sa aveti sarbatori fericite =)))

 3. Pavel Răspunde

  Nu-i bai! Trimiţi un mass pe yahoo messenger şi te-ai scos mai ieftin şi mai rapid :D

 4. cristi Răspunde

  Din surse sigure iti zic, ca anul acesta toate retelele vor pica, cel mai frecvent cosmote-ul, urmatorul pe lista vodafone si after orange.

 5. gerula Răspunde

  hai, mah, fiti seriosi. pai mai pupa shpaga aia, daca-i lasa p-ashtia fara semnal, ha?!?

 6. parazitul Răspunde

  Manevre, asta fac martalogii.Asteapta probabil sa le pice ceva.plm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: