Am desemnat câștigătorul la concursul AdevarulShop.ro

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Mulțumesc tuturor celor care au participat la concursul pentru Adevărul Shop, la care am desemnat câștigătorul unui voucher de 300 de lei, după cum puteți vedea mai jos. Produsul pe care am ales să îl recomand este acesta. Și a fost marcat cu un ditai bulinocul ”Recomandat de chinezu” :D

Recomandarea mea pe final de campanie este să vă abonați la newsletterul Adevărul Shop, pentru că o să primiți tot felul de oferte speciale pe categoriile (multe) pe care le au acum pe site. Aveți un buton albastru in dreapta siteului, cu puțintel verde :D, marcat clar ca ”Newsletter”. Plus că, dacă sunteți dintre aceia care obișnuiți să cumpărați de pe net, nu ar fi rău să vă familiarizați cu sistemul lor de reward points și să folosiți cu încredere gift cardul.

Bun, acestea fiind spuse, am onoarea să vă anunț că Mariana Baroiu a câștigat voucherul de 300 de lei și să o felicit corespunzător :) Draga Mariana, te voi contacta pe mail să stabilim toate cele. Tragerea la sorți am efectuat-o prin random.org, după cum puteți vedea mai jos.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Am desemnat câștigătorul la concursul AdevarulShop.ro”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)