Postarea despre AdevarulShop.ro are comentariile în moderare

Pentru că e prima campanie pe chinezu.eu care are comentariile puse în moderare :D Pentru că așa e regula jocului, după cum puteți vedea mai jos. Așa că vă rog să aveți puțintică răbdare până pe 20 decembrie, când voi publica acilea numele câștigătorului. Meționez, înainte de a vă da detaliile pe care știu că le așteptați, că premiul este un voucher de 300 de lei care poate fi folosit pe AdevarulShop.ro.

Apropo, câți dintre voi ați știut că AdevarulShop.ro s-a extins cu noi ”raioane” ca să zic așa? Adică acum găsiți acolo și computere, electronice și electrocasnice, birotica și papetărie, chestii de timp liber, mai multe, vedeți voi acolo. Iar dacă achiziționați produse IT de peste 500 de lei sau cărți de peste 100 de lei, transportul este gratuit. Bun, acum trecem la explicațiile de rigoare.

Undeva pe AdevarulShop.ro, există un produs care are marcat pe el ditai mare ”Recomandat de Chinezu”. Cu roșu :D Ca să participați la tragerea la sorți (căci așa va fi desemnat câștigătorul voucherului de 300 de lei) trebuie să identificați acel produs ”îmbulinat” cu Chinezu :D, să vă întoarceți la această postare și să puneți un comentariu cu link către acel produs. Hai că nu e greu, o să vedeți că o să vedeți bulina aia roșie pe produs că doar e mare cât China :))

ATENȚIE: cum zic încă din titlu, să nu vă panicați dacă vedeți că nu vă apar comentariile. Ele sunt în moderare și le voi face publice pe 20 decembrie. Până atunci, ca să fiți liniștiți că am primit comentariile voastre, o să vă dau un mail de confirmare pe mailul cu care comentați. De aceea e foarte obligatoriu, dacă îmi permiteți, să comentați cu mailurile pe care puteți fi contactați și cu numele complet.

Pueți urmări ce se mai întâmplă pe la AdevărulShop și pe pagina lor de facebook, dar și pe contul de twitter. Și vedeți că, dacă sunteți cumpărători fideli, există un sistem de acordare de puncte de reducere și unul de gift carduri.

85 comentarii la “Postarea despre AdevarulShop.ro are comentariile în moderare

 1. Diaconu Luminita Răspunde
 2. Vlad F. Răspunde
 3. Nicu Răspunde

  Greu: http://www.adevarulshop.ro/electronice-si-electrocasnice/media-player-seagate-freeagent-goflex-tv.html
  Numai la asta nu ma gandeam sa caut. In rest stiai ca la sectiunea Librarie au peste 10.000 de produse? :D

 4. Corina Răspunde
 5. Iacob Andrei Iulian Răspunde
 6. Corina Răspunde

  Iarta-ma, „ctrl+c”-ul mi-a jucat feste.
  Acesta e linkul corect: http://www.adevarulshop.ro/electronice-si-electrocasnice/media-player-seagate-freeagent-goflex-tv.html

  Cauta si omul un cadou de sarbatori si da numai de buline rosii!:))

 7. Ariel Răspunde

  Salut,
  adresa de email e valida, nu-ti fa probleme.
  Numele real si complet nu as vrea sa apara pe blog automat când vei aproba comentariile. În cazul în care voi fi ales câștigător, sau la cererea ta via email, ți-l voi comunica; Ca să dau un oarecare sens și unicitate înregistrarii indic initialele D.A.V si cifrele 081817.

  Link-ul este: http://www.adevarulshop.ro/electronice-si-electrocasnice/media-player-seagate-freeagent-goflex-tv.html

  PS: ai testat produsul recomandat sau e primul din categoria de media player pe care l-ai avut ? Chiar ma bate gandul sa-l fac cadou de Craciun alor mei.
  Sărbători fericite,

 8. Dascalu Carmen Răspunde
 9. Bogdan Grigoroiu Răspunde
 10. Mircea Hodarnau Răspunde

  O „cutiuta magica” recomandata de Chinezu numai buna pentru amatorii de filme sau seriale de pe net.
  http://www.adevarulshop.ro/computere-periferice-comunicatii/media-player-seagate-freeagent-goflex-tv.html

 11. Laura Mehedint Răspunde

  Produsul recomandat este Media-player Seagate FreeAgent GoFlex TV

 12. Calea Cosmin Răspunde

  Produsul recomandat este Media-player Seagate FreeAgent GoFlex TV

 13. Raluca Lenghel-Covaci Răspunde
 14. Laura Mehedint Răspunde
 15. Alexandra Camelia Zamfirescu Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: