Postarea despre AdevarulShop.ro are comentariile în moderare

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Pentru că e prima campanie pe chinezu.eu care are comentariile puse în moderare :D Pentru că așa e regula jocului, după cum puteți vedea mai jos. Așa că vă rog să aveți puțintică răbdare până pe 20 decembrie, când voi publica acilea numele câștigătorului. Meționez, înainte de a vă da detaliile pe care știu că le așteptați, că premiul este un voucher de 300 de lei care poate fi folosit pe AdevarulShop.ro.

Apropo, câți dintre voi ați știut că AdevarulShop.ro s-a extins cu noi ”raioane” ca să zic așa? Adică acum găsiți acolo și computere, electronice și electrocasnice, birotica și papetărie, chestii de timp liber, mai multe, vedeți voi acolo. Iar dacă achiziționați produse IT de peste 500 de lei sau cărți de peste 100 de lei, transportul este gratuit. Bun, acum trecem la explicațiile de rigoare.

Undeva pe AdevarulShop.ro, există un produs care are marcat pe el ditai mare ”Recomandat de Chinezu”. Cu roșu :D Ca să participați la tragerea la sorți (căci așa va fi desemnat câștigătorul voucherului de 300 de lei) trebuie să identificați acel produs ”îmbulinat” cu Chinezu :D, să vă întoarceți la această postare și să puneți un comentariu cu link către acel produs. Hai că nu e greu, o să vedeți că o să vedeți bulina aia roșie pe produs că doar e mare cât China :))

ATENȚIE: cum zic încă din titlu, să nu vă panicați dacă vedeți că nu vă apar comentariile. Ele sunt în moderare și le voi face publice pe 20 decembrie. Până atunci, ca să fiți liniștiți că am primit comentariile voastre, o să vă dau un mail de confirmare pe mailul cu care comentați. De aceea e foarte obligatoriu, dacă îmi permiteți, să comentați cu mailurile pe care puteți fi contactați și cu numele complet.

Pueți urmări ce se mai întâmplă pe la AdevărulShop și pe pagina lor de facebook, dar și pe contul de twitter. Și vedeți că, dacă sunteți cumpărători fideli, există un sistem de acordare de puncte de reducere și unul de gift carduri.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

85 thoughts on “Postarea despre AdevarulShop.ro are comentariile în moderare”

 1. Salut,
  adresa de email e valida, nu-ti fa probleme.
  Numele real si complet nu as vrea sa apara pe blog automat când vei aproba comentariile. În cazul în care voi fi ales câștigător, sau la cererea ta via email, ți-l voi comunica; Ca să dau un oarecare sens și unicitate înregistrarii indic initialele D.A.V si cifrele 081817.

  Link-ul este: http://www.adevarulshop.ro/electronice-si-electrocasnice/media-player-seagate-freeagent-goflex-tv.html

  PS: ai testat produsul recomandat sau e primul din categoria de media player pe care l-ai avut ? Chiar ma bate gandul sa-l fac cadou de Craciun alor mei.
  Sărbători fericite,

 2. Pingback: Am desemnat câștigătorul la concursul AdevarulShop.ro | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)