De ce o susțin din toată inima pe Mihaela

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Anul trecut vă invitam, în cadrul excelentei inițiative BCR Speranțe, să faceți parte din familia 2.0 a Mihaelei Ceană, un remarcabil talent în ceea ce privește muzica populară. Anul acesta vă spun cu emoția celui care vede că un talent nu se pierde, ci se dezvoltă și merge pe calea în care crede cu adevărat, că Mihaela face parte în continuare din acest program.

Pe 19 decembrie, de la ora 19.00, la Opera Națională Română din București, puteți să o vedeți pe Mihaela cântând, alături de celelalte 11 speranțe din cadrul programului.

De ce susțin BCR Speranțe? Pentru că trăim într-o perioadă în care, consider eu, trebuie să sprijinim astfel de inițiative, care nu sunt altceva decât o mână întinsă către niște oameni care altfel nu s-ar putea bucura cu adevărat de talentul lor. Hai să văspun altfel, să vă întreb ceva: încercați să vă dați cu presupusul despre șansele pe care cei 12 copii prinși în acest program le-ar avea să facă ceea ce fac fără BCR Speranțe? Unul dacă are această șansă și tot e un câștig formidabil.

Mihaela cântă de la şapte ani, iar din 2004 a început să participe la competiţii. De atunci, a primit peste 15 premii. A fost aleasa in program pentru claritatea vocii şi sensibilitatea interpretării. Are doi fraţi şi locuieşte cu ei în Mihăileşti. Tatăl este singurul care aduce bani in familie, dar salariul lui este mult prea mic pentru a acoperi studiile Mihaelei. Se consideră o soră bună şi înţelegătoare, este o fire altruistă şi îşi doreşte să ajungă o artistă renumită. Până atunci, studiază cu plăcere teorie muzicală sub îndrumarea profesorilor săi. A câștigat în luna octombrie a acestui an premiul I la Festivalul de Muzică Populară de la Giurgiu

Vă las cu o filmare care, chiar dacă nu sunteți fani ai genului, tot vă va face să vă cutremurați nițel…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “De ce o susțin din toată inima pe Mihaela”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)