Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

De ce o susțin din toată inima pe Mihaela

Anul trecut vă invitam, în cadrul excelentei inițiative BCR Speranțe, să faceți parte din familia 2.0 a Mihaelei Ceană, un remarcabil talent în ceea ce privește muzica populară. Anul acesta vă spun cu emoția celui care vede că un talent nu se pierde, ci se dezvoltă și merge pe calea în care crede cu adevărat, că Mihaela face parte în continuare din acest program.

Pe 19 decembrie, de la ora 19.00, la Opera Națională Română din București, puteți să o vedeți pe Mihaela cântând, alături de celelalte 11 speranțe din cadrul programului.

De ce susțin BCR Speranțe? Pentru că trăim într-o perioadă în care, consider eu, trebuie să sprijinim astfel de inițiative, care nu sunt altceva decât o mână întinsă către niște oameni care altfel nu s-ar putea bucura cu adevărat de talentul lor. Hai să văspun altfel, să vă întreb ceva: încercați să vă dați cu presupusul despre șansele pe care cei 12 copii prinși în acest program le-ar avea să facă ceea ce fac fără BCR Speranțe? Unul dacă are această șansă și tot e un câștig formidabil.

Mihaela cântă de la şapte ani, iar din 2004 a început să participe la competiţii. De atunci, a primit peste 15 premii. A fost aleasa in program pentru claritatea vocii şi sensibilitatea interpretării. Are doi fraţi şi locuieşte cu ei în Mihăileşti. Tatăl este singurul care aduce bani in familie, dar salariul lui este mult prea mic pentru a acoperi studiile Mihaelei. Se consideră o soră bună şi înţelegătoare, este o fire altruistă şi îşi doreşte să ajungă o artistă renumită. Până atunci, studiază cu plăcere teorie muzicală sub îndrumarea profesorilor săi. A câștigat în luna octombrie a acestui an premiul I la Festivalul de Muzică Populară de la Giurgiu

Vă las cu o filmare care, chiar dacă nu sunteți fani ai genului, tot vă va face să vă cutremurați nițel…

4 comentarii la “De ce o susțin din toată inima pe Mihaela

 1. parazitul Reply

  Eu nu ascult acest gen de muzica, dar cand e cantat de copii ma misca, sincer

 2. adizzy Reply

  uu sper ca s-a descurcat bine “sora mea mai mica” :)

 3. ceana diana Reply

  multumesc pt postare..(locuim din Melinesti,DOLJ)

 4. ceana diana Reply

  ne-am descurcat f bn la spectacolul de pe 19.O sa fie televizat pe data de 26 dec la ora14:00 pe tvr2 si tvr cultural!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.