Internet banking 2 în 1. Cam cum devine chestiunea asta?

Eu sunt un tip foarte comod. Nu leneș, dă-i pace, că puteți să îmi ziceți în multe feluri, dar numai leneș nu :D Dar îmi place comoditatea, adica acea senzație, dacă îmi permiteți, că e mai bine să rezolvi niște chestii repede și cu niște instrumente de mare angajament decât să îți faci o misiune de onoare din a rezolva aceleași lucruri după vreo 3 ore de drumuri, bătăi de cap și alte daravere. Nu de alta, dar zău că în cele 3 ore despre care vă spun se pot face tare multe altele :)

Așa și cu internet banking. Care îmi coafează comoditatea în mod permanent. Căci diferența dintre a da câteva clickuri și a face un drum la bancă este precum diferența dintre a… și aici ia să vă văd ce comparații corespunzătoare găsiți, căci vă știu creativi din fire, simpaticilor :D

Și pentru că această postare face parte din campania Băncii Comerciale Carpatica pentru promovarea noului card BCC Mastercard e-Smart Debit, e only fair să vă povestesc un pic despre acest produs. Care este, spun cei de la bancă, ”superior din punct de vedere tehnologic tuturor celor existente până în prezent”. Și cum mă știți că am scăpări masive pe partea asta și când au chestii tehnice și tehnologice încrunt neuronul, ia să văd dacă reușiți voi să îmi explicați mai bine de ce este așa de adevărat cardul ăsta :D Eu vă dau info de mai jos, pe care vă invit să mi le ”traduceți” :))

MasterCard e-Smart Debit combină un card de debit și un token. Știm ce reprezintă fiecare concept (căci suntem trecuți prin lumea asta, da? :D), dar împreună combinația este interesantă. Pentru că atunci când apeși pe un buton încorporat în card, declanșezi generarea unui cod de securitate afişat pe ecranul acestuia, în mod similar unui token hardware. Adică, altfel spus, ai un instrument bancar 2 în 1, și fiecare din ”1” își face treaba pentru care a fost scos în lume să o facă.

Ocazie cu care aflu și eu că există ceva care se numește CSI (Card Security and Integrity) și care este un fel de examen pentru carduri :D Iar MasterCard e-Smart Debit, firește, a trecut cu brio acest examen :)

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Internet banking 2 în 1. Cam cum devine chestiunea asta?”

  1. Pingback: ★★★ Internet banking 2 în 1. Cam cum devine chestiunea asta? | Chinezu ♦ Gaseste.info

  2. Da, este rentabil, dar trebuie sa ai grija dupa ce iti expira contractul sa zbori la alta banca. de ce ? Am avut comoditatea sa brelungesc acest serviciu cu cei de la BRD, fara sa mai citesc contractul, iar cand venea factura nu eram curios sa vad ce servicii platesc, pana intr-o zi cand am belit ochii mai atent si am ramas blocat ce preturi si-au pus la serviciile lor. Normal, am si renuntat la serviiciile lor, dar si la cardul lor.
    Sa stii ca daca sunt asa de buni, merita sa ai asa ceva in buzunar, in momentul cand esti in camp la albine si iti aduci aminte ca azi ii ultima zi de platit facturi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)