Cu ce linkuri vă invit să vă începeți săptămâna

Pentru că doi oameni care sunt pe frecvența mea m-au rugat să menționez pe blog ceva, o fac cu multă emoție. Este vorba despre asta și despre asta. Nu o să le zic numele celor 2. Nici nu cred că ar fi vrut asta… Și vă invit să dați un SMS la 848 până pe 16 decembrie. E doar 2 euro pentru voi. Pentru Bibi înseamnă, însă, mult mai mult. Vă mulțumesc.

Dacă aveți treabă cu alergatul pe la competiții gen triathlon, vă invit la Bogdan să vă spuneți poveștile și să câștigați și niște premii :)

Foarte mișto blogul 1 carte pe săptămână. Bine, linkul pe care l-am dat e către un concurs pe care îl organizează, că am zis să combin utilul cu plăcutul :))

Excelent evenimentul de astăzi, excelent.

6 comentarii la “Cu ce linkuri vă invit să vă începeți săptămâna

 1. Gabriel Răspunde

  Salut,

  mulţumesc frumos de link :). Sper cât mai multe să afle de acest proiect, am nevoie de feedback mult ca să pot face ceea ce doresc să fac anul viitor prin vară :).

  Un început de săptămână reuşit şi productiv.

 2. Gabriel Răspunde

  cât mai multe persoane* venea la comentariul precedent :).

 3. chinezu Răspunde

  @Gabriel
  foarte faina ideea, iarasi zic :) mai ales ca ma regasesc parfait in faza cu o carte pe saptamana, ca asta este ritmul meu :)

 4. tigara electronica Răspunde

  Chiar misto initiativa !!

 5. Dani Răspunde

  Multumim. :)

 6. Bogdan Antohe Răspunde

  Merci fain!

  O să fac o excepție și o să primesc și o poveste de la un spectator. Dacă știi pe cineva care a fost implicat și are vreme să-și amintească în câteva rânduri, mi-ar face plăcere să fie în colecție povestea lui. Nu neapărat pentru concurs, că vorba ceea, gelurile nu-s ca berea :p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: