E mult sau e puțin că 55,78% dintre români cred în Moș Crăciun?

Și vorbim aici de românii de toate vârstele. Adică nu e ca și cum nu am ști că simpaticul bărbos nu mai există, căci cei care au răspuns la sondajul realizat de Liberty Center au trecut de vârsta la care să nu știe că Moș Crăciun este doar o convenție, una din minciunile frumoase și nevinovate pe care ni le spunem ca pretext pentru a ne simți bine :)

Cu toate acestea doar puțin peste jumătate din cei chestionați au spus că mai cred în el. Așa că vă invit să vă dați cu părerea despre cei care au spus că nu cred în Moș Crăciun. De ce au ales această variantă? Care este diferența dintre ei și cei care au spus că ei cred în Moș Crăciun? În condițiile în care, firește, ambele categorii știu că acesta nu există.

Și ca întrebare ajutătoare: tu ce ai fi răspuns la întrebarea ”Credeți că există Moș Crăciun?”? :)

6 comentarii la “E mult sau e puțin că 55,78% dintre români cred în Moș Crăciun?

 1. gaben.ro Răspunde

  s-au luat in calcul si raspunsurile la misto? sau cele adresate tinerelor de 18 – 25 de ani care isi doresc un domn GENEROS alaturi?

 2. Bogdan Pater Răspunde

  E putin. Eu as fi raspuns ca da. :D

 3. Roxy's blog Răspunde

  foarte putin..::|

 4. Masca Răspunde

  Noi credem! Si consideram ca uneori, bine-ar fi cat mai des, e extraordinar sa ai capacitatea de a te juca la fel ca atunci cand erai copil.

 5. docica Răspunde

  poate ca cei care au raspuns DA, se refereau la conceptul de Mos Craciun, nu la barbosul rosu care zboara cu ajutorul renilor… eu cred ca as fi zis Da, in acest context, al unui mos craciun-idee

 6. Vlad M. Răspunde

  probabil au zis da in spiritul sarbatorilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: