Ce părere aveți voi despre ce zic io despre bloggeri?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am zis chestiunea de mai jos  la Social Media Snow Camp la Pârâul Rece. Și fiecare a înțeles ce a vrut și ce a putut din asta. Exact cum o gândisem eu :D Dar aș vrea și mai multe păreri. Vă mulțumesc.

Diferența dintre a face blogging și a fi blogger este exact diferența dintre a factura și a încasa. 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Ce părere aveți voi despre ce zic io despre bloggeri?”

 1. esti atat de disperat de bani, omule..stii ce iti doresc eu tie? ca sa te redescoperi si sa redevii omul fain care ai fost, iti doresc din suflet sa traiesti saracia, in forma ei cea mai trista…sa ajungi sa nu mai valorezi banii, ci oamenii…

 2. Atat timp cat blogurile nemonetizate sunt ignorate de catre anumite persoane cu influenta in social media, permiteti-mi sa consider corecta aceasta comparatie. Vrem, nu vrem, asta e. Interesele financiare sunt prezente in blogosfera.

 3. Te apuci de blogging si iti doresti sa „faci bani”. Esti blogger abia in momentul cand consturiesti continut de calitate la care publicul reactioneaza, reusesti sa strangi o comunitate in jurul blogului tau si convingi agentiile sau clientii sa te plateasca pt ce ai de oferit.

  Oricine se poate apuca de blogging, dar te transformi in blogger in momentul cand blogul (produsul tau) devine vandabil.

  Nu mi se pare atat de mult mercantislism, mai ales ca acea facturare poate fi o metafora petru orice fel de beneficiu. Inclusiv sa reusesti sa strangi fonduri pentru o cauza anume sau sa scoti oamenii in strada pt un „Let’s do it Romania.”

 4. Unde dai şi unde crapă… :D

  Ce a vrut să spună chinezu este că unii scriu postul pe blog, respectiv „a face blogging” şi alţii comentează pe blog, respectiv sunt bloggeri. S-au pe dos, că nu prea am definiţi aceşti termeni scrişi „pe limbi străine”. Cu alte cuvinte cineva scrie factura (respectiv cel ce scrie postul) şi altcineva încasează factura (respectiv cel ce citeşte şi eventual comentează beneficiind de scriitura primului).

  Chestiunea este că unii şi scriu, dar şi comentează… :D Şi aici sunt cei mai mulţi pe acest blog… sau greşesc foarte grav?

  Cred că astăzi nu mai vorbim despre debitor şi creditor, blogger a ajuns să fie locuitor al blogosferei, oricare ar fi natura sa.

 5. Te apuci de blogging si iti doresti sa “faci bani”. Esti blogger abia in momentul cand consturiesti continut de calitate la care publicul reactioneaza, reusesti sa strangi o comunitate in jurul blogului tau si convingi agentiile sau clientii sa te plateasca pt ce ai de oferit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)