Adevărul (meu) despre ultimul album Nickelback

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Spun din start că ultimul album Nickelback – Here and Now nu m-a dat deloc pe spate. Asta pentru ca fanii Nickelback să închidă nervoși blogul și să își vadă de ale lor. Iar pentru cei care rămân să citească în continuare, spun doar că mai jos dau și niște argumente pentru afirmația de la început. Pe puncte tari și puncte slabe.

Puncte tari

– Numele trupei. Evident că toată  lumea a așteptat cu sufletul la gură noua producție a trupei. Pentru că se numesc Nickelback. Ca să înțelegeți și mai bine ce vreau să zic, ia spuneți-mi cât de tare vă doriți să ascultați ultimul album al formației Gangster Gone Wild? Exact, cine sunt ăștia?

– Vocea lui Chad. Cred cu tărie că Chad are una din acele voci care te vrăjește doar din timbru așa că are mult prea puțină importanță ce cântă atâta vreme cât cântă.

Puncte slabe

– Calitatea compozițiilor. Modestuțe, ca să nu le zic mai rău. Dar salvate (știu, mă repet) de vocea lui Chad.

Albumul e un fel de șforțare pe stilul ”hai să mai scoatem un album, că vrea lumea” și asta se simte. Sau cel puțin eu am simțit asta la greu. Dar, pe de altă parte, stilul Nickelback e al lor și nu te forțezi prea tare să îi asculți.

Cam asta este părerea mea despre ”Here and Now”. Căruia cu indulgență i-aș da un 7 pe o scară de la 1 la 10.

Dar aș preciza cu tot dragul din dotare că albumul are o piesă de excepție, deși oarecum nu chiar pe stilul trupei. Poate tocmai de aceea atât de bună. Pe care vă invit să o ascultați mai jos.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Adevărul (meu) despre ultimul album Nickelback”

  1. Mai au o melodie buna pe album, Lullaby. In rest, sunt perfect de acord cu tine, desi sunt fan (cica). Si nici de Alter Bridge nu prea a auzit lumea, nici de Soundgarden, desi nu vad de ce nu s-ar auzi de asemenea trupe.
    Problema cea mai mare este ca se pune mare valoare pe comercial, melodiile facute rapid si care prind repede ascultandu-le la radio sau tv. Dar nimeni nu cauta voci exceptionale, melodii cu o lirica muncita, care te face sa inchizi ochii cand o asculti.. asta e situatia in aceasta draguta lume.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)