Voi aveți ”fiare” în casă? Și pe folosiți sau sunt de decor?

Noi așa le zicem, fiare. Adică tool-urile care intră în această categorie sunt bicicleta aia de îi zicea pe vremuri medicinală (și căreia i-am putea schimba numele în bicicletă de sănătate :D), benzi de alergat, steppere sau mutifuncționale de alea, știți voi, ”cu de toate”, cum ne place nouă de la șaorma încoace :D Întreb pentru că eu nu am așa ceva în casă și nu am avut niciodată și vreau să știu dacă le și folosiți sau doar mai puneți câte un palton pe ele sau agățați câte un Van Gogh :))

Marți am fost la showroomul celor de la Ketler România. Unde am văzut toată gama lor de produse. Și m-a tentat foarte tare o bicicletă, cea pe care o vedeți în poza de mai jos. Pentru că am gândul ăsta de ceva vreme, dar, cum se întâmplă îndeobște, m-am tot luat cu altele și am tot amânat să-mi cumpăr una. E drept că, întrebând în stânga și în dreapta, am aflat că în peste 80% din cazuri stă nefolosită într-un colț de cameră, căci entuziasmul primelor zile după ce ți-o cumperi dispare după… primele zile :))

Așa că aș aprecia dacă m-ați sfătui și voi ce să fac: să îmi iau bicicletă prin casă sau nu? Că io sunt foarte hotărât să da :D Dar no, știți cum e, decât să ajungă și la mine într-un colț aruncată… :)

8 comentarii la “Voi aveți ”fiare” în casă? Și pe folosiți sau sunt de decor?

 1. BACAONU DANIELA Răspunde

  eu am de 2 ani o bicicleta de la kettler , in primul am am folosito destul de des dar acum cand imi aduc aminte :)) ,sunt hotarata ca dupa sarbatori sa intru la un regim drastic si atunci sigur o voi folosi din nou ,sfatul meu e sa o achizitionezi

 2. Ivan Mihaela Răspunde

  :) Daca iti iei si un CD cu programe intercative merita. Daca nu…este posibil ca intr-o luna sa divortezi de ea si sa o folosesti pe post de cuier.
  De ce nu iti faci un abonament la o sala? E mai sigur :)
  Oricum, merita sa ai si o fieratanie in casa >,, famelie mare, remuneratie (necesara, tot) mare,,. :)

 3. Jteph Răspunde

  Dacă mi-aş permite să-mi cumpăr anumite lucruri, cu siguranţă le-aş folosi. Prefer să stau în confortul casei mele şi să-mi antrenez corpul.

 4. Laci Răspunde

  Si eu as cumpara o bicicleta „medicinal” dar din pacate e scump asa ca mi-am luat un trainer ieftin si mi-am pus cursiera pe ea. Pornesc un film si pana la sfarsit am un prosop ud de la transpiratie :)

 5. Papa Răspunde

  Îți spune fratele tău alb: noi avem în casă așa:
  – 1 bucată bicicletă – folosită de două ori, acum e pe post de cuier;
  – 1 bucată din ăla de faci abdomene la el – folosit de două ori, acum zace prin cămară;
  – 1 bucată din ăla de-l pui pe burtă, vezi doamne să faci pătrățele – folosit o singură dată, acum e în cămară, ocupă loc degeaba.
  Acum, na, faci cum crezi tu :)))

 6. Tuchi Răspunde

  1. Am exact modelul asta de Kettler de vre-o 7 ani. Nu-l recomand, e deosebit de incomod. Am schimbat vre-o trei sei si degeaba!
  2. L-am folosit 1 saptamana dupa cumparare si anul asta prin iunie inca o saptamana, cand cu dezburtirea. In restul timpului e un cuier care ocupa prea mult spatiu.

 7. parazitul Răspunde

  Daca tu crezi ca-ti va fi de folos, cumpara-ti una :D

 8. Ionut Răspunde

  Eu am o bicicleta Kettler Paso 107. Este foarte buna, doar ca are un dezavantaj: nu stie sa vorbeasca sa poata sta cu gura pe tine sa o folosesti mai des. E o treaba de motivatie sau de vointa sa o folosesti mai des. Toti prietenii care au astfel de aparate in casa le folossc foarte rar si mai repede isi fac abonament la sala.
  Dar daca banii si spatiul nu sunt o bariera, eu as zice sa o cumperi chiar daca o folosesti o singura data pe luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: