Vă rog să repetați după mine. Vă mulțumesc

Bun, acum după ce ați văzut filmul de mai sus și după ce ați încercat de mai multe ori să înghițiți nodul care vi s-a pus în gât și după ce v-ați șters lacrima din colțul ochiului, dar așa să nu vă vadă nimeni, v-aș ruga să luați aminte: cancerul la copii se poate vindeca. Iar acum rostiți și voi, în gând sau cu voce tare: cancerul la copii se poate vindeca. Și să spuneți și altora despre asta. Repetându-i același lucru: cancerul la copii se poate vindeca. Pentru că dacă o să credem din ce în ce mai mulți în aceste cuvinte, atunci ele pot deveni realitate.

Încă ceva. V-aș ruga să descărcați acest ghid. Și să fiți atenți la aceste simptome. Iar dacă aveți nelămuriri să întrebați doctorul. Vă mulțumesc.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Vă rog să repetați după mine. Vă mulțumesc”

  1. Ca „tot romanul” si eu cand auzeam cuvantul „cancer” il asociam cu condamnarea la moarte. Am aflat si eu ca „descoperit la timp cancerul la copii se poate vindeca”. Si imi vine sa strig in gura mare sa auda tot romanu lucrul asta. M-am revoltat ca in alte tari 80 la suta din copiii diagnosticati cu cancer se trateaza, in timp ce la noi procentul este mult, mult mai mic. Sustin campania, poate se va schimba si la noi procentul copiilor care traiesc dupa ce au fost diagnosticati cu cancer.

  2. Pingback: 23 Noiembrie - 2 Decembrie: Stiri despre responsabilitate, de pe site-uri adunate | CSRmedia | Prezentam actiuni responsabile

  3. Great video – Hope is one of the most powerful weapons we have in the fight against cancer! A „word to the wise” ….. when using statistics about cancer survival – using the average „stat” can be misleading – better to have the stat for the cancer type – If you are parent and your child has been diagnosed with Leukemia – doctors will tell u you have 70-75% survival chance in Romania – other cancer types would be less…. All cancer types suck!!!!! but would you rather hear a 1 in 4 or 1in 2 chance…- thank you for posting this lovely video – i know the girl personally and she is a wonderful example of someone who overcame cancer! .

  4. Pingback: Un altfel de articol »

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.