Hater doar în timpul serviciului

Astăzi am aflat ceva foarte funny: am un hater care mă rupe în două cu înjurăturile de tot soiul. Bine, am mai mulți, dar io despre ăsta vreau să vorbesc :D Și pe care l-am depistat, total din întâmplare, căutând altceva pe la mine prin comentarii, că a participat la 3 concursuri la mine pe blog în decursul timpului. Și ce e absolut mirific este că folosește același mail și același IP și ca să mă înjure, dar și ca să participe la concursuri, doar numele sub care comentează și-l schimbă =))

Este, cum ar veni, hater doar în timpul serviciului :D Păi cum să nu îți placă așa ceva? :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Hater doar în timpul serviciului”

  1. eu ca sa te injur trebuie sa ma fi calcat rau de tot pe..coada, da si cand imi ies din fire sa-ti astupi urechile. )))
    doi la mana chiar daca nu-mi place „moaca” ta nu te injur ci te las in „apele” tale. si stiu sigur ca nu-s eu vizat de postarea ta, dar amu comentam si noi fiecare dupa cum si cat ne pricepem ))))

  2. OffTopic… am 2 bilete la Red Hot Chili Peppers -Viena – 07.12.2011…stiu ca e din scurt dar n-am gasit bona sa-mi las copilul asa ca trebuie sa le dau….as muri de ciuda sa stiu ca nu vor fi folosite….E cineva interesat?

  3. @ albinuta veninoasa
    cum sa nu-l suport, bre? era o gluma in spiritul postarii. uf, urasc ursitoarele care mi-au dat asa subtilitate demna de o cauza mai buna (eventual politica?)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)