Din nou, cu drag, despre o comunitate de bloggeri

De aia e fain ce ți se întâmplă câteodată în viață, că apare ceva fain de unde nici nu te aștepți. Cum am pățit eu (și nu numai eu, ci toată gașca DreamTeamRO) cu Mediaș. De care ne-am îndrăgostit aș putea spune irevocabil :) Pentru că de fiecare dată când ajungem acolo (re)decoperim un oraș tare fain, cu niște oameni de la care avem mereu ceva de învățat.

Așa a fost și vineri, când am ajuns la Mediaș Blog Awards, un eveniment foarte fain organizat de Feri Teglaș, pentru care îl felicit încă o dată și sper să nu îl părăsească repede năravul ăsta :) Unde am avut ocazia să vedem o comunitate mică, dar foarte frumoasă de bloggeri, să povestim cu ei, să înțelegem mai bine ce cred ei despre ceea ce fac, să ne inspirăm de la ei, să găsim acea energie pe care numai în astfel de comunități o găsești.

Am apreciat foarte tare prezentările lui Mihai și a lui Tudor, pentru că am găsit în ele idei care mi-au dat niște… idei :)) Căci expertiza lor pe zona locală este incomparabil mai mare decât a mea, așa că am stat cuminte ca un elev și m-am uitat cu câtă naturalețe spuneau ce au făcut, deși este greu, și mă tot gândeam cât de bine este să avem oameni de aceștia în blogosferă care, în ciuda greutăților, cred în ce fac și merg înainte. Respect!

Mi-a făcut mare plăcere să mă reîntâlnesc cu Mircea Hodarnau, acest inepuizabil promotor al Mediașului, de la care, zău, mulți bloggeri locali s-ar putea inspira. Cu Cristina și Cristi Pustai (un cuplu foarte fain, cu care povestim pana ne uita… dar să lăsăm :D). Apropo, în caz că nu ați văzut, ia uitați aici: pustai.ro :D O idee care ne-a venit vineri seara și despre care vom mai vorbi aici :D Cu Mihai Buninet, un om de o energie debordantă. Cu toți ceilalți bloggeri medieșeni de la care am avut ce învăța, lucru pentru care le mulțumesc :)

Jos pălăria în fața inițiativei lui Cosmin, care a decis să ofer găzduire pentru 10 bloggeri medieșeni și consultanță în ceea ce privește trecerea pe wordpress, ide de care, recunosc, mă simt vinovat :D

Noi, cei din DreamTeamRO, am acordat niște premii de suflet, cum le-am numit noi și care cred că ne-au emoționat și pe noi cam la fel de tare pe cât i-au emoționat pe cei care le-au primit :) A fost o premieră, de altfel, să dăm astfel de premii, dar ne vom păstra obiceiul pe unde vom mai merge :)

Iar eu, cum mă știți, invitat la o sesiune de mentorship, am preferat să vorbesc liber și să mă bazez pe întrebarile venite din sală :)

14 comentarii la “Din nou, cu drag, despre o comunitate de bloggeri

 1. Feri Răspunde

  Multumim pentru sprijinul acordat comunitatii de la #medias si tie si la tot DreamTeam-ul :D

 2. Iulia Jianu Răspunde

  cat de fain a fost! Mersi :D
  ps. va mai asteptam pe aici.

 3. Mircea Hodarnau Răspunde

  A fost o zi in care toti cei prezenti am avut ocazia sa invatam ceva. Conteaza mult sa participi la astfel de evenimente. Prezentarile lui Tudor si Mihai o sa le postez pe site si se pot prelua fara probleme.

 4. mihaibuninet Răspunde

  Sincer sa fiu,daca te-ai putea multiplica si ar fi vre-o zece Chinezi in tara asta care sa gindeasca,ca tine si sa lamureasca asa oamenii,tara asta ar arata mult mai bine si oamenii ar face ceea ce trebuie ,nu s-ar ocupa de mizilicuri .Multumim pentru seara excelenta pe care ne-ai oferit-o ,mai ales ca ai renuntat la cel mai important lucru din viata ta,la acest moment,baia fetitei.

 5. Bianca Răspunde

  A fost o adevarata placere sa te vad si sa te ascult in postura de Mentor.
  va mai asteptam, cu mare drag, pe tine cu toata gasca DreamTeamRO la Medias :D

 6. albinuta veninoasa Răspunde

  Iii ceva ce ii de pretuit. Asemenea informatii normal is f scumpe. Sunt putini care vb asa simplu, cu dragoste, despre munca lor si sa si intelegem .
  Felicitari si organizatorilor.

 7. chinezu Răspunde

  stimabililor, vorbesc in numele dreamteamro cand va spun ca ne sunteti tare simpatici
  si ca va multumim pentru ce faceti pentru ideea de comunitate
  si ca o sa mai venim sa va ben berile :))

 8. mihaibuninet Răspunde

  E cam devreme sa o spun dar in 31 dec la ora 24 voi inchina si pentru voi dragii nostri.

 9. daninho Răspunde

  Noroc ca am plecat eu din Medias ca altfel nu se intampla nimic! :)))))

  Hai sa aud si eu ce ai zis la Menthorship ca de vazut, am vazut! :)

 10. Cristina din cuplu:) Răspunde

  vreau doar sa-ti reamintesc niste termeni pentru care incurand se va cere licenta…postata in loc de postare, si blogherist in loc de blogger:), in alta oridinede idei , frumoasa dupa-masa, interesanta seara si excelenta noapte cu voi aici:)))

 11. chinezu Răspunde

  @Cristina
  sefa, stii vorba aia: blogeristi, neblogheristi, cel mai fain e cand cu cine discuta despre o postata :))
  dap, fain o fost, asa ca trebe repetiren :D

 12. Anamaria Szabo Răspunde

  Daaa, repetiren, repetiren!!! :D

 13. Teofil Gavril Răspunde

  Mulțumim pentru ”șeruirea” experienței cu noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: