Din nou, cu drag, despre o comunitate de bloggeri

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

De aia e fain ce ți se întâmplă câteodată în viață, că apare ceva fain de unde nici nu te aștepți. Cum am pățit eu (și nu numai eu, ci toată gașca DreamTeamRO) cu Mediaș. De care ne-am îndrăgostit aș putea spune irevocabil :) Pentru că de fiecare dată când ajungem acolo (re)decoperim un oraș tare fain, cu niște oameni de la care avem mereu ceva de învățat.

Așa a fost și vineri, când am ajuns la Mediaș Blog Awards, un eveniment foarte fain organizat de Feri Teglaș, pentru care îl felicit încă o dată și sper să nu îl părăsească repede năravul ăsta :) Unde am avut ocazia să vedem o comunitate mică, dar foarte frumoasă de bloggeri, să povestim cu ei, să înțelegem mai bine ce cred ei despre ceea ce fac, să ne inspirăm de la ei, să găsim acea energie pe care numai în astfel de comunități o găsești.

Am apreciat foarte tare prezentările lui Mihai și a lui Tudor, pentru că am găsit în ele idei care mi-au dat niște… idei :)) Căci expertiza lor pe zona locală este incomparabil mai mare decât a mea, așa că am stat cuminte ca un elev și m-am uitat cu câtă naturalețe spuneau ce au făcut, deși este greu, și mă tot gândeam cât de bine este să avem oameni de aceștia în blogosferă care, în ciuda greutăților, cred în ce fac și merg înainte. Respect!

Mi-a făcut mare plăcere să mă reîntâlnesc cu Mircea Hodarnau, acest inepuizabil promotor al Mediașului, de la care, zău, mulți bloggeri locali s-ar putea inspira. Cu Cristina și Cristi Pustai (un cuplu foarte fain, cu care povestim pana ne uita… dar să lăsăm :D). Apropo, în caz că nu ați văzut, ia uitați aici: pustai.ro :D O idee care ne-a venit vineri seara și despre care vom mai vorbi aici :D Cu Mihai Buninet, un om de o energie debordantă. Cu toți ceilalți bloggeri medieșeni de la care am avut ce învăța, lucru pentru care le mulțumesc :)

Jos pălăria în fața inițiativei lui Cosmin, care a decis să ofer găzduire pentru 10 bloggeri medieșeni și consultanță în ceea ce privește trecerea pe wordpress, ide de care, recunosc, mă simt vinovat :D

Noi, cei din DreamTeamRO, am acordat niște premii de suflet, cum le-am numit noi și care cred că ne-au emoționat și pe noi cam la fel de tare pe cât i-au emoționat pe cei care le-au primit :) A fost o premieră, de altfel, să dăm astfel de premii, dar ne vom păstra obiceiul pe unde vom mai merge :)

Iar eu, cum mă știți, invitat la o sesiune de mentorship, am preferat să vorbesc liber și să mă bazez pe întrebarile venite din sală :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “Din nou, cu drag, despre o comunitate de bloggeri”

  1. Sincer sa fiu,daca te-ai putea multiplica si ar fi vre-o zece Chinezi in tara asta care sa gindeasca,ca tine si sa lamureasca asa oamenii,tara asta ar arata mult mai bine si oamenii ar face ceea ce trebuie ,nu s-ar ocupa de mizilicuri .Multumim pentru seara excelenta pe care ne-ai oferit-o ,mai ales ca ai renuntat la cel mai important lucru din viata ta,la acest moment,baia fetitei.

  2. stimabililor, vorbesc in numele dreamteamro cand va spun ca ne sunteti tare simpatici
    si ca va multumim pentru ce faceti pentru ideea de comunitate
    si ca o sa mai venim sa va ben berile :))

  3. Cristina din cuplu:)

    vreau doar sa-ti reamintesc niste termeni pentru care incurand se va cere licenta…postata in loc de postare, si blogherist in loc de blogger:), in alta oridinede idei , frumoasa dupa-masa, interesanta seara si excelenta noapte cu voi aici:)))

  4. Pingback: Ce s-a scris de Medias Blog Awards 2011 | Feri Teglas – blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)