26.02.2017

Vă anunț cu mare bucurie despre ”Mediaș Blog Awards”

În vară, când am fost cu tovarășii din DreamTeamRO în Mediaș, tare mi-a mai plăcut acolo. Căci am descoperit un oraș foarte frumos și niște oameni de mare, mare angajament acolo. Așa că atunci când Feri mi-a spus despre isprava pe care o coace acolo, și anume Mediaș Blog Awards, am sărit imediat și am zis că vreau neapărat să ajut și eu cum pot. Iar când mi-a făcut neașteptata onoare de a fi eu președintele juriului, m-am îmbujorat și am zis un ”Da” din tot sufletul :)

De ce am acceptat? Pentru că, mă știți doar, îmi crește teribil ficatul atunci când văd inițiative locale de la care avem toți de învățat  și care arată un spirit viu și orientat spre dezvoltarea blogosferei. Și pentru că mi se pare o școală excelentă a face parte din astfel de inițiative, din care să înțeleg mai bine cum funcționează o blogosferă locală, ce au nevoie bloggerii locali, cum să comunicăm mai bine și, evident, să cunosc mai mulți tovarăți 2.0 :)

Mediaș Blog Awards este pentru bloggerii din Mediaș, firește. Aveți aici regulamentul, pe care vă recomand să îl citiți cu atenție, căci aveți acolo și criteriile de jurizare și cele de participare. Iar după ce ați citit regulamentul, aveți formularul de înscriere aici.

Calendarul Medias Blog Awards 2011 este :
25 Octombrie – 15 Noiembrie – inscrieri
15-22 Noiembrie – Jurizare
25 Noiembrie – conferinta : Beneficii aduse de blogging” cu
invitati si premiera blogurilor castigatoare
 urmat de Pizza Party la Big Pizza.

Medias Blog Awards 2011 este un concurs organizat de Dianthus Medias cu sprijinul Centrului de Documentare Gaze Naturale MediasBlogal InitiativeDafora TurismMediasinfo.ro, Mediaslive.roBig PizzaContrast Publicitate si Feri Teglas Blog.

Pentru intrebari/critici/propuneri  :
Feri Teglas
feri[at]feriteglas.net
0744.828.120

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Deschide cartea pe care o citești la pagina 34

Deci cam asta e treaba cu ”conținut propriu” pe blog

4 comentarii

 1. luni, 31 octombrie 2011, 12:40

  […] Avem două mari motive pentru care ne-am alăturat iniţiativei lui Feri: primul îl reprezintă aprecierea spiritului orientat pentru dezvoltarea blogosferei (adică exact obiectivul Blogal Initiative), iar al doilea este preşedinţia câştigată de Chinezu […]

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 2. luni, 31 octombrie 2011, 14:56

  Multumesc ! Sper sa fie cat mai multi participanti, sa „revergoram” blogosfera medieseana :D

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 3. marți, 1 noiembrie 2011, 10:48

  Ma bucur ca ai acceptat sa participi la acest eveniment si sper ca de aceasta data, sa vezi intreaga pleiada de bloggeri, din urbea noastra ,ardeleana.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
 4. marți, 1 noiembrie 2011, 16:17

  Buna, multumesc pentru premiul din luna august. Este o bucurie pentru mine, desi a creat multe dispute. Sper sa ne intalnim la Medias, la Medias Blog Awards. Ma voi inscrie si eu la cateva categorii. Felicitari pentru tot ce realizati.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *