Concurs – Vrei sa fii milionar? (Kanal D)

Later edit: După cum puteți vedea aici, câștigătorii campaniei sunt cei de mai jos. Felicitări acestora și mulțumiri tuturor celor care au participat în campanie :)

Câștigători campanie:

Mark-3000 – 180 de puncte
Razvan – 162 de puncte
Lucian – 158 de puncte
Dorian – 157 de puncte
Sorin – 138 de puncte 

Deoarece va aflati pe unul dintre blogurile de milioane ale Romaniei, va invit sa raspundeti in comentarii la urmatoarea intrebare:

Cine a popularizat jurnalismul Gonzo? 

A. Joseph Pulitzer

B. Arianna Huffington

C. Hunter S. Thompson

D. John Leno

Urmatoarea intrebare din cadrul concursului o gasiti pe refresh.ro!

Primele 25 de raspunsuri corecte vor fi punctate de la 25 la 1 (in ordinea primirii lor), KanalD.ro premiind primii 5 participanti care vor cumula cat mai multe puncte raspunzand la cat mai multe intrebari pe care le pot gasi pe blogurile din campanie, cu cate un Prestigio PER5162B, ebook dotat cu WIFI, tastatura QWERTY, memorie de 2GB si o baterie care dureaza cat timp citesti tu 15.000 de pagini! :-)

Celelalte bloguri participante sunt Adrian Ciubotaru, Arhiblog, BookBlog, Dan Dragomir, Maldita, Nwradu, Petreanu, Piticu, Refresh, TVBlog, Vis Urât.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

128 thoughts on “Concurs – Vrei sa fii milionar? (Kanal D)”

  1. Joseph Pulitzer e ala care a luptat pentru libertatea presei, iar premiul care poarta numele lui e speranta nemarturisita a oricarui blogger cu pretentie de jurnalist.
    Arianna Huffington e, dupa nume, ceva nevasta de senator american.
    Hunter S. Thompson ar fi fost probabil cel mai celebru blogger, daca nu s-ar fi sinucis in 2005. Spun blogger pentru ca scria exact ca noi, se includea pe sine in poveste si articolele deveneau subiective, dar nu mai putin interesante. Din contra.
    De John Leno n-am auzit. Doar de Jey Leno :D, dar daca stim ca Gonzo descrie exact tipul de jurnalism practicat de Thompson, ma gandesc ca raspunsul final si corect este: C Hunter S. Thompson

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)