Nu prea am multe să vă zic despre Tron: The Legacy

Am văzut aseară Tron: The Legacy pe HBO. Și m-am uitat pentru că îmi plac filmele astea cu efecte speciale și alea alea, mă relaxează pe un criteriu despre care nu m-aș încumeta să zic nimic :D Cum nu mă încumet să zic nimic nici despre fimul în chestiune. Adică l-am văzut, m-am relaxat și cam atât. Efecte speciale faine ar fi concluzia primă pe care să o trag. Căci altceva nu m-a impresionat la film. Deși Jeff Bridges e unul din favoriții mei. Numai că partitura pe care a trebuit să presteze a fost una care nu i-a permis nuș ce giumbușlucuri actoricești.

Apropo de ce mai zis eu acilea despre filme: mi-au cerut unii să dau și note filmelor, pe o scară de la 1 la 10. Eu nu prea sunt adeptul unor astfel de categorisiri, care sunt, de altfel, utile dacă se cumulează părerile mai multor oameni. Plus că mi se pare că nota se subînțelege din ce zic eu cu cuvintele mele în text. Dar pentru că sunt receptiv la propuneri, ia uite că dau filmului ăsta un 7 sănătos și fără pretenții :D

5 comentarii la “Nu prea am multe să vă zic despre Tron: The Legacy

 1. Sorin Grumazescu Răspunde

  Da, cam asa-i. Oricum, in timp, va deveni un film despre care copii copiilor nostri vor spune „ce panarama de film… Cum va puteati uita la asa ceva?” :) La fel cum o fac acum copii nostri cand vad Star Wars. :)

 2. Chinezu Răspunde

  @Sorin Grumazesc
  mah, stii ca te iubesc ca pe un frate mai motorizat decat mine
  dar pana la Star Wars, mah, pana la Star Wars…
  =))

 3. Sorin Grumazescu Răspunde

  @Chinezu
  Sa stii ca asa le spun si eu celor care se iau de Star Wars, deci suntem in aceeasi barca (ca tot a fost si Titanicu’ in weekend). Adica sa nu ne intelegem gresit… :))

 4. Ovidiu Răspunde

  …apropo de SW, weekendul asta am fost beta-tester pt. Star Wars -The old republic, e belea jocul.

 5. cart00n Răspunde

  Iti recomand sa te uiti si la Tron, cel din ’82. http://www.imdb.com/title/tt0084827/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: