Nu prea am multe să vă zic despre Tron: The Legacy

Am văzut aseară Tron: The Legacy pe HBO. Și m-am uitat pentru că îmi plac filmele astea cu efecte speciale și alea alea, mă relaxează pe un criteriu despre care nu m-aș încumeta să zic nimic :D Cum nu mă încumet să zic nimic nici despre fimul în chestiune. Adică l-am văzut, m-am relaxat și cam atât. Efecte speciale faine ar fi concluzia primă pe care să o trag. Căci altceva nu m-a impresionat la film. Deși Jeff Bridges e unul din favoriții mei. Numai că partitura pe care a trebuit să presteze a fost una care nu i-a permis nuș ce giumbușlucuri actoricești.

Apropo de ce mai zis eu acilea despre filme: mi-au cerut unii să dau și note filmelor, pe o scară de la 1 la 10. Eu nu prea sunt adeptul unor astfel de categorisiri, care sunt, de altfel, utile dacă se cumulează părerile mai multor oameni. Plus că mi se pare că nota se subînțelege din ce zic eu cu cuvintele mele în text. Dar pentru că sunt receptiv la propuneri, ia uite că dau filmului ăsta un 7 sănătos și fără pretenții :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Nu prea am multe să vă zic despre Tron: The Legacy”

  1. Da, cam asa-i. Oricum, in timp, va deveni un film despre care copii copiilor nostri vor spune „ce panarama de film… Cum va puteati uita la asa ceva?” :) La fel cum o fac acum copii nostri cand vad Star Wars. :)

  2. @Sorin Grumazesc
    mah, stii ca te iubesc ca pe un frate mai motorizat decat mine
    dar pana la Star Wars, mah, pana la Star Wars…
    =))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)