Competiția ”Totul pentru dans” începe pe 2 decembrie

Puteți vedea comunicatul oficial (o parte din el, de fapt) mai jos. Dar înainte aș vrea să vă arată filmulețul cu CRBL, în care apare la un moment dat și Andreea Esca :D

Disney Channel România şi-a unit eforturile cu unul dintre cei mai buni streetdanceri, CRBL, pentru cea mai nouă competiţie naţională de dans inspirată de serialul de comedie de succes, Totul pentru dans. Vedeta sprijină competiţia încurajându-i pe fani să-şi demonstreze talentul în materie de dans. Marele câştigător îşi va face bagajele pentru Londra, la faimosul studio Pinapple Dance, pentru a lua parte la un curs exclusivist de dans, ce va fi înregistrat pentru Disney Channel.

În România, concursul sa va lansa vineri, 2 decembrie, pe www.disney.ro/dance-dance şi la va oferi fanilor cu vârste între 8 şi 14 ani şansa să înveţe câteva dintre mişcările de dans marca Totul pentru dans. Vizitatorii site-ului vor fi invitaţi să se filmeze executând aceste mişcări de dans împreună cu prietenii lor şi să urce filmuleţele pe microsite-ul special creat. Până pe 9 ianuarie 2012, micii dansatori în devenire îşi pot înscrie prestaţia solo în competiţia online.

În primă fază, va avea loc o selecţie a candidaţilor înscrişi, urmând ca cei 10 finalişti aleşi să poată fi votaţi de vizitatorii site-ului www.disney.ro/dance-dance, între 24 ianuarie şi 5 februarie. Câştigătorul va primi ca premiu o excursie de vis la Londra, unde va participa la un curs de dans la faimoasele Pinapple Dance Studios.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Competiția ”Totul pentru dans” începe pe 2 decembrie”

  1. Pingback: Am dansat cu CRBL | Pandutzu.com

  2. cred ca emisiunea lui cece si rachel este super tare si eu va atmir oare ceceai vrea sa ma bagi si pe mine la totul pentru dans terog frumos larevedere o iera sa uit si sai spui lu rachel ca e plictisitoare dar se imbraca super tare

  3. Pingback: Dance, Dance cu Disney Channel | Sabina Cornovac Online

  4. Pingback: Campaniile saptamanii 5-11 decembrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

  5. Pingback: Dance, Dance cu Disney Channel - Sabina Cornovac Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)