Competiția ”Totul pentru dans” începe pe 2 decembrie

Puteți vedea comunicatul oficial (o parte din el, de fapt) mai jos. Dar înainte aș vrea să vă arată filmulețul cu CRBL, în care apare la un moment dat și Andreea Esca :D

Disney Channel România şi-a unit eforturile cu unul dintre cei mai buni streetdanceri, CRBL, pentru cea mai nouă competiţie naţională de dans inspirată de serialul de comedie de succes, Totul pentru dans. Vedeta sprijină competiţia încurajându-i pe fani să-şi demonstreze talentul în materie de dans. Marele câştigător îşi va face bagajele pentru Londra, la faimosul studio Pinapple Dance, pentru a lua parte la un curs exclusivist de dans, ce va fi înregistrat pentru Disney Channel.

În România, concursul sa va lansa vineri, 2 decembrie, pe www.disney.ro/dance-dance şi la va oferi fanilor cu vârste între 8 şi 14 ani şansa să înveţe câteva dintre mişcările de dans marca Totul pentru dans. Vizitatorii site-ului vor fi invitaţi să se filmeze executând aceste mişcări de dans împreună cu prietenii lor şi să urce filmuleţele pe microsite-ul special creat. Până pe 9 ianuarie 2012, micii dansatori în devenire îşi pot înscrie prestaţia solo în competiţia online.

În primă fază, va avea loc o selecţie a candidaţilor înscrişi, urmând ca cei 10 finalişti aleşi să poată fi votaţi de vizitatorii site-ului www.disney.ro/dance-dance, între 24 ianuarie şi 5 februarie. Câştigătorul va primi ca premiu o excursie de vis la Londra, unde va participa la un curs de dans la faimoasele Pinapple Dance Studios.

7 comentarii la “Competiția ”Totul pentru dans” începe pe 2 decembrie

  1. Am dansat cu CRBL | Pandutzu.com
  2. anca20100 Răspunde

    cred ca emisiunea lui cece si rachel este super tare si eu va atmir oare ceceai vrea sa ma bagi si pe mine la totul pentru dans terog frumos larevedere o iera sa uit si sai spui lu rachel ca e plictisitoare dar se imbraca super tare

  3. naomi Răspunde

    djjgfdfutfud

  4. naomi Răspunde

    vreau sa dansez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: