Treaba voastră ce credeți despre Bucurenci

Da, despre Dragoș vorbesc. Care știu că nu este pe placul multora dintre voi. Din pricini care uneori mă întristează, alteori mă distrează, dar de cele mai multe ori mă lasă indiferent. Eu, care am schimbat de vreo 3 ori niște vorbe cu el și ne-am poziționat, cum ar veni, unul față de celălalt îndeajuns de mult ca să știm cum stăm, pot să vă spun că atunci când o să vreau să mișc ceva pe anumite domenii, Dragoș e unul din primii 3 pe care o să îi sun. Nu pentru că e tipul de om pe care să mi-l fac prieten la cataramă și să îmi beau berile săptămânal, căci din acest punct de vedere ne despart mai multe decât ne apropie. Dar l-am suna pentru că Dragoș face parte din categoria acea de oameni pe care eu îi salut de fiecare dată, pentru că sunt acei oameni care fac ceva în loc să vorbească despre alții cum fac.

Așa și cu lectiadeprimajutor.ro. O resursă excelentă în ceea ce privește acordarea primului ajutor, o ”materie” la care noi, românii, sunt catastrofali. Desigur, nu o să recunoaște niciodată asta, căci noi ne pricepem la toate și mergem și în domeniul acesta pe stilul Daciei vechi cu capota ridicată și pe lângă ea vreo 7 nenea care își dau cu părerea despre jigleor sau despre colbutor.

Vă recomand cât de cu drag pot eu să încercați să înțelegeți mai mult despre această chestiune. Pentru că habar nu aveți când se ivește o situație și, datorită lecțiilor învățate, puteți salva viața unui om. Hai să repet: puteți salva viața unui om. Și încă o dată: puteți salva viața unui om. Și acum spune și tu cu mine: pot salva viața unui om. Și acum intră pe lectiadeprimajutor.ro sau la salvez.ro și încearcă să afli cum.

Am fost zilele trecute la un astfel de curs. Pentru a doua oară. Și nu pentru ultima. Bogdan, medicul de la SMURD care ne-a povestit despre primul ajutor, a spus ceva ce mi-a rămas în minte și mi-a dat de gândit. A zis că din ce în ce mai multă lume care vine la urgență însoțind un accidentat sau o persoană inconștientă spune că a vrut să facă ceva să ajute, dar nu știa cum. Și pentru Bogdan reprezenta un succes simplul fapt că lumea spune că vrea să ajute. Căci nici asta nu se întâmpla până acum. Asta ca să vedeți cum stăm și cât de important este ca fiecare din voi să încercați să schimbați cât de cât ceva măcar în ceea ce vă privește.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Treaba voastră ce credeți despre Bucurenci”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)