După mine, acesta este concertul de suflet al anului

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ultima dată când am fost la concert la Celelalte Cuvinte, am simțit exact ce speram să simt, adică acea întoarcere acasă… Iar acum simt din nou nerăbdarea crescând pentru că pe 8 decembrie mă duc din nou să îi văd la Sala Palatului în București. Și știu că va fi un concert de referință.

30 de ani de când s-a înființat trupa… 30 de ani din care eu am prins vreo 25. Și nu trecea an în această perioadă în care să nu revin la senzaționalele piese pe care le-am fredonat toată viața mea, să nu îmi aduc aminte emoțiile pe care le simțeam, tânăr fiind, când ascultam câte o piesă nouă de-a lor… Păstrez vinilurile cu Celelalte Cuvinte ca pe niște, doamne iartă-mă, Căline, relicve :)) Pentru că sunt printre acele muzici care m-au format.

Vă invit cu mare, mare drag la acest concert extraordinar. Măcar atât ca gest de recunoștință pentru Celelalte Cuvinte, o trupă pe care o să o ascult cu imensă plăcere și când o să am 80 de ani :))

Până la concertul din București îi mai puteți vedea după cum vă raportez mai jos:

25 noiembrie, Buzău – Cafeneaua Artiştilor

26 noiembrie, Iaşi – Club Hand

2 decembrie, Braşov – Centrul Cultural Reduta

3 decembrie, Târgovişte – La Scriitori.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “După mine, acesta este concertul de suflet al anului”

  1. de acord cu tine.
    una dintre cele mai bune trupe romanesti.
    iar concertele sunt superbe !!! i-am vazut de 2 ori (stiu, cam de putine ori…) – in sighisoara in 1996 parca si la lansarea oficiala Stem de la Palatul Copiilor.
    SUPER
    adevarati profesionisti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)