După mine, acesta este concertul de suflet al anului

Ultima dată când am fost la concert la Celelalte Cuvinte, am simțit exact ce speram să simt, adică acea întoarcere acasă… Iar acum simt din nou nerăbdarea crescând pentru că pe 8 decembrie mă duc din nou să îi văd la Sala Palatului în București. Și știu că va fi un concert de referință.

30 de ani de când s-a înființat trupa… 30 de ani din care eu am prins vreo 25. Și nu trecea an în această perioadă în care să nu revin la senzaționalele piese pe care le-am fredonat toată viața mea, să nu îmi aduc aminte emoțiile pe care le simțeam, tânăr fiind, când ascultam câte o piesă nouă de-a lor… Păstrez vinilurile cu Celelalte Cuvinte ca pe niște, doamne iartă-mă, Căline, relicve :)) Pentru că sunt printre acele muzici care m-au format.

Vă invit cu mare, mare drag la acest concert extraordinar. Măcar atât ca gest de recunoștință pentru Celelalte Cuvinte, o trupă pe care o să o ascult cu imensă plăcere și când o să am 80 de ani :))

Până la concertul din București îi mai puteți vedea după cum vă raportez mai jos:

25 noiembrie, Buzău – Cafeneaua Artiştilor

26 noiembrie, Iaşi – Club Hand

2 decembrie, Braşov – Centrul Cultural Reduta

3 decembrie, Târgovişte – La Scriitori.

2 comentarii la “După mine, acesta este concertul de suflet al anului

 1. bobocx Răspunde

  de acord cu tine.
  una dintre cele mai bune trupe romanesti.
  iar concertele sunt superbe !!! i-am vazut de 2 ori (stiu, cam de putine ori…) – in sighisoara in 1996 parca si la lansarea oficiala Stem de la Palatul Copiilor.
  SUPER
  adevarati profesionisti

 2. Gyerko Szabolcs-Laszlo Răspunde

  Si mie imi plac foarte mult. Dupa cum deja m-am obisnuit, prea putin sunt mediatizate in general in media astfel de trupe. Pacat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: