La mulți ani, tata Grigore :)

Încerc de câteva zile să scriu postarea asta. Și scriu un rând și apoi îl șterg. Mai scriu o dată și iar șterg. Și tot așa. Și fac asta din dorința teribilă de a spune lucrurile care trebuie, de a fi sigur că reușesc să mă exprim așa cum simt. Uitând că, de fapt, atunci când vrei să spui ceva din suflet, e mai bine să îți lași sufletul să vorbească așa cum știe el și să nu te mai gândești la asta :) Așa că am decis să scriu exact așa cum simt. Fără să schimb nici măcar o literă din ceea ce exprim.

În viață am avut norocul să întâlnesc câțiva oameni (foarte puțini, e drept) care m-au făcut să fiu ceea ce sunt astăzi. Și cărora o să le rămân pe vecie recunoscător. Chiar dacă nu le-o spun tot timpul. Dar, la urma urmei, astfel de lucruri nu se spun. Ele se simt. Ele se știu :)

Un astfel de om este Grigore Ciascai. Tata Grigore, cum îi spunem noi. Mulți dintre noi îi spunem așa. Și fiecare avem motivele noastre. Pentru mine este tata Grigore pentru că a (re)apărut în viața mea exact în momentul în care aveam nevoie de o direcție. Și el mi-a arătat-o. Discret, fără să se bată pe piept, cu o naturalețe pe care doar oamenii care știu că a ajuta pe cineva nu înseamnă că le spui cine sunt, ci să îi ajuți să înțeleagă singuri asta.

Ce poți să spui unui om care a fost decisiv, la un moment dat în viața ta? Eu unul altfel decât să îi spun un imens ”mulțumesc” și să știu sigur că și tata Grigore îl primește cu la fel de mult drag cu cât îl spun eu nu aș mai zice nimic :)

La mulți ani, tata Grigore :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)