Ce cauți, măh, la evenimente de astea tehnice?

Dap, din când în când mă duc la evenimente de astea tehnice, din care în afară de faptul că mă uit gingaș la ce se întâmplă pe acolo, nu prea înțeleg mare lucru. Și, totuși, de ce mă duc? ar putea întreba cei mai pe fază citititori pe care i-am. Mă reped să răspund acestei întrebări nerostite, exemplificând cu un eveniment la care am fost ieri.

Microsoft și Intel (ambele din România, firește :D) au realizat o expoziție în care am putut vedea niște laptopuri chiar mișto (așa au zis unii care se pricep pe acolo, nu io, stați liniștiți). Mie mi-a făcut teribil cu ochiul (pe principiul blinky blinky :D) un Toshiba care avea ecran 3D și se vedea foarte bine, fără ochelarii ăia de ne enervează. Unde a ajuns și tehnologia asta, bre… În rest am povestit cu lumea de pe acolo, ascultând ce are de spus, că era mai cuminte așa :D

De ce m-am dus acolo? Pentru că eu funcționez, ca blogger ce mă aflu, pe sistemul validat în mod irefutabil de-a lungul timpului, și anume ”mă mai uit și la fața omului” :D Adică în momentul în care Delia Mărgărit de la McCann PR mă invită, cum avem ceva relație de colaborare și respect reciproc, zic că nu se face să nu dau curs invitației. Și dacă mai e și un eveniment la care MC este musiu Tudor Galoș, atunci, mă înțelegeți, un refuz ar fi impardonabil :D Așa că m-a dus și am salutat frumos, așa cum știu eu face :))

Of course că printre atâția oameni de sorginte tehnică și care mă băgau lejer în paranteză cu know howul lor, eu am făcut ce m-am priceput mai bine, adică am inserat un superb product placement pe un laptop Dell de acolo, așa ca să arăt că la promovarea ad hoc mai știe și gigea ceva :))

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Ce cauți, măh, la evenimente de astea tehnice?”

  1. Tehnica? Ei bine, cel mai important e urmatorul lucru: sa functioneze si sa faca cat mai umtle lucruri. In rest detaliile nu conteaza prea mult pentru cei mai multi din lume :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)