Ce cauți, măh, la evenimente de astea tehnice?

Dap, din când în când mă duc la evenimente de astea tehnice, din care în afară de faptul că mă uit gingaș la ce se întâmplă pe acolo, nu prea înțeleg mare lucru. Și, totuși, de ce mă duc? ar putea întreba cei mai pe fază citititori pe care i-am. Mă reped să răspund acestei întrebări nerostite, exemplificând cu un eveniment la care am fost ieri.

Microsoft și Intel (ambele din România, firește :D) au realizat o expoziție în care am putut vedea niște laptopuri chiar mișto (așa au zis unii care se pricep pe acolo, nu io, stați liniștiți). Mie mi-a făcut teribil cu ochiul (pe principiul blinky blinky :D) un Toshiba care avea ecran 3D și se vedea foarte bine, fără ochelarii ăia de ne enervează. Unde a ajuns și tehnologia asta, bre… În rest am povestit cu lumea de pe acolo, ascultând ce are de spus, că era mai cuminte așa :D

De ce m-am dus acolo? Pentru că eu funcționez, ca blogger ce mă aflu, pe sistemul validat în mod irefutabil de-a lungul timpului, și anume ”mă mai uit și la fața omului” :D Adică în momentul în care Delia Mărgărit de la McCann PR mă invită, cum avem ceva relație de colaborare și respect reciproc, zic că nu se face să nu dau curs invitației. Și dacă mai e și un eveniment la care MC este musiu Tudor Galoș, atunci, mă înțelegeți, un refuz ar fi impardonabil :D Așa că m-a dus și am salutat frumos, așa cum știu eu face :))

Of course că printre atâția oameni de sorginte tehnică și care mă băgau lejer în paranteză cu know howul lor, eu am făcut ce m-am priceput mai bine, adică am inserat un superb product placement pe un laptop Dell de acolo, așa ca să arăt că la promovarea ad hoc mai știe și gigea ceva :))

 

4 comentarii la “Ce cauți, măh, la evenimente de astea tehnice?

 1. rivi Răspunde

  stai linistit, noi te intelegem :))

 2. Serban Răspunde

  Data viitoare anunţă-mă şi vin cu tine să-ţi explic care e treaba cu tehnica asta…

 3. chinezu Răspunde

  @rivi
  multumesc, apreciez :))

  @Serban
  io unul incerc sa nu mai fie data viitoare in context de asta :))

 4. Manuel Răspunde

  Tehnica? Ei bine, cel mai important e urmatorul lucru: sa functioneze si sa faca cat mai umtle lucruri. In rest detaliile nu conteaza prea mult pentru cei mai multi din lume :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: