Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Breaking News! Despre Igiena Informației

Cu scuzele de rigoare că internetul nostru cel de toate zilele ne mai face fițe și bagă în spam ce nu trebuie să bage de îmi dau seama la spartul târgului că puteam să lansez oferta asta către voi cu câteva zile în urmă și o fac doar acum, că așa s-a nimerit…

Așadar vă invit să fiți, una sau unul dintre voi, corespondentul oficial al chinezu.eu la evenimentul despre Igiena Informației. Căci eu, din diverse pricini, nu am cum să ajung și e păcat să nu fiu, totuși, prezent acolo prin intermediul unui reprezentant de mare angajament :D Ofer o invitație dublă la eveniment celei/celui care îmi va răspunde cel mai bine (după criteriile mele subiective, firește) la întrebarea ”Ce știați până acum despre igiena informației și ce credeți că veți învăța de la acest seminar?”.

Aștept răspunsurile voastre până maine, vineri 25 noiembrie, la ora 14.00, ca să pot anunța și eu după aia câștigătorul, ca să își poată face programul ca atare :) Succes.

3 comentarii la “Breaking News! Despre Igiena Informației

 1. Haotik Reply

  Foarte interesant evenimentul asta. Si nu stiu nimic despre igiena informatiei dar cu siguranta as vrea sa stiu.

  Din pacate vreau sa mai tai din prezenta mea la diverse evenimente asa ca nu voi putea participa, deci nu ma pune pe lista cu “concurenti”

  Vreau sa stau si eu cu familia in weekend ca prea am stat multe weekenduri plecat.

 2. parazitul Reply

  Sincer stiam la fel de multe ca aia care nu stiu unde e flota, adica nimic.

 3. macanta Reply

  raspunde eu!raspund eu! :))(da’ nu ma duc la seminar)
  Se ia una bucata informatie,se spala,se cosmetizeaza(se ascund partile mai putin publice),se accentuiaza un pic ce vrem sa scoatem in evidenta,apoi se arunca pe piata.Pentru buna fixare in creierul publicului tinta se cauta aratarea pisicii(a informatiei date in cazul de fata)de cat mai multe ori.
  Pentru cei care primesc informatia,igiena consta in dopuri in urechi si ochelari de cal,nu auzi,nu vezi ,asta daca nu stii sigur ce vrei si ce cauti si acumulezi informatii ca produsele la carrefur,pui in cos pana se umple,chit ca nu ai nevoie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.