O filmare care merge la fix in zi de duminică

Există două tipuri de reacții când vezi așa ceva. Care reacții corespund unor tipuri de oameni. O caterorie sunt cei care zic ”ce tâmpiți sunt ăștia…” și închid fereastra în care au văzut filmul și apoi își văd de ale lor. Și o categorie care se uită la film o dată, se distrează și zice ”ce faini sunt băieții ăștia”, se mai uită o dată, acum mai atent, după care stau nițel pe gânduri.

Așa ca exercițiu de duminică voi în ce categorie intrați?

PS. Evident că sunt mai multe tipuri de reacții la un astfel de film. Căci e mare gradina Domnului, ca să zic așa :)) Dar io am vrut să le scot la înaintare doar pe astea două, mulțam de înțelegere :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “O filmare care merge la fix in zi de duminică”

  1. Geniala ideea! Mi-am amintiti ca, in copilarie, erau momente in care dinamul mai cadea intre spite :-)) Pacat ca la noi nici nu se poate incerca. Ar fi ramas baietii fara cupru fara sa-si dea seama. Sa nu uitam de sine Ș-))

  2. Adevarul adevarat e ca fiecare poate sa-si imagineze ce vrea si ce doreste din acest filmulet,dar mai e ceva.Fiecare inventie la inceput a fost de ris,nu ca cei din video ar face nustiu ce mare inventie dar asta e .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)