O filmare care merge la fix in zi de duminică

Există două tipuri de reacții când vezi așa ceva. Care reacții corespund unor tipuri de oameni. O caterorie sunt cei care zic ”ce tâmpiți sunt ăștia…” și închid fereastra în care au văzut filmul și apoi își văd de ale lor. Și o categorie care se uită la film o dată, se distrează și zice ”ce faini sunt băieții ăștia”, se mai uită o dată, acum mai atent, după care stau nițel pe gânduri.

Așa ca exercițiu de duminică voi în ce categorie intrați?

PS. Evident că sunt mai multe tipuri de reacții la un astfel de film. Căci e mare gradina Domnului, ca să zic așa :)) Dar io am vrut să le scot la înaintare doar pe astea două, mulțam de înțelegere :D

7 comentarii la “O filmare care merge la fix in zi de duminică

 1. Marius Răspunde

  Unde le trimit o bere?
  Încă ceva: tulai ce repede mergea trenul ăla.

 2. gaben Răspunde

  excelent!

 3. dragos_dc Răspunde

  Geniala ideea! Mi-am amintiti ca, in copilarie, erau momente in care dinamul mai cadea intre spite :-)) Pacat ca la noi nici nu se poate incerca. Ar fi ramas baietii fara cupru fara sa-si dea seama. Sa nu uitam de sine Ș-))

 4. Pardau Ciprian Răspunde

  Ce faini is astia! As incerca si eu in Romania, dar tot ce mai am nevoie este o retea feroviara la standarde si de un tren pe care sa il poti numi tren:)

 5. Glass and Iron Răspunde

  super tare ma distrat maxim

 6. mihaibuninet Răspunde

  Adevarul adevarat e ca fiecare poate sa-si imagineze ce vrea si ce doreste din acest filmulet,dar mai e ceva.Fiecare inventie la inceput a fost de ris,nu ca cei din video ar face nustiu ce mare inventie dar asta e .

 7. Șerban Răspunde

  Energie gratis! La noi cred că le-ar fi luat impozit și pentru asta! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: