20.07.2017

Dragă Bitdefender, iartă-mă ca fac o campanie fără să cer voie

Later, later edit: Din start am o veste beton pentru voi. Adică BitDefender, care și cu ocazia asta dovedește că e un brand mega-deschis la interfață, ca să zic așa :D, a plusat cu încă 3 licențe, așa că dăm un total de 5 bucăți :D Vi-i prezint pe următorii 4 câștigători: Ionuț, Nonick, Ovidiu, marv. O să contactez câștigătorii pe mail să vedem cum facem să ajungă licențele la voi. Și mulțumiri tuturor pentru participare :) Marius Balaban zice că ””Comentatorului „chestie”: Ai tu ceva idei faine, dar deloc plauzibile. Ai nevoie de o licenta de Bitdefender Total Security pentru ca ai crezut ca-i posibil sa faci ce-ai scris matale in comentariu. ”

Later edit: Ia uite ce de treabă este musiu Marius, cum a zis el că dacă tot are și el o licență de ce să nu o dea bonus acilea :) Mulțam, domnu, mulțam. Așa că pe lângă licența 0ferită de mine și care va merge la un comentator, Marius va mai alesge încă unul dintre voi pentru a vă oferi ce are el de oferit :D

Sau, în vorbele lui, ”M-a rugat nenea Chinezu să-i explic de ce vreau sp dau licența asta de TS 2012, licență valabilă încă vreo 10 luni. Îi simplu, n-am unde s-o folosesc și e mare păcat să stea degeaba ditai softul „betonistic”. E chiar betonistic dacă ai unde să-l folosești, că-i cu firewall, safebox, antispam și toate cele, control parental bun dacă ai trei copii, criptare de chat dacă ești politician și alte minunății pentru siguranța casei tale.”

Aici, cu această postare, în fața voastră, prestez o campanie pentru un brand, fără să cer acordul acestui brand, deci fără ca brandul să o știe. Și îmi asum toate supărările carear putea decurge din gestul meu. Dar care supărări, sper io, o să lipsească cu desăvârșire :D Căci astăzi ofer un antivirus Bitdefender Total Security 2012 uneia/unuia dintre voi care îmi face onoarea să mă citească. Vă zic ”regulamentul” concursului mai jos, dar stați întâi să vă povestesc de unde mi-a venit ideea asta :)

Această postare este un fel de struțo-cămilă 2.0, pentru că jumătate e campanie, pentru antivirusul free edition al celor de la Bitdefender (adică îl puteți descărca gratuit și să vă folosiți de el fain frumos fără dată de expirare sau faze de genul aceasta), dar și pentru că m-am apucat io să dau pachetul Bitdefender Total Security 2012 (care e ăla mare, tare, betonistic :D) cu de la mine putere. Pentru că îl aveam ca rezervă și am zis că decât să stea degeaba la mine pe stelajă (regionalism de Lăpuș pentru raft :D), mai bine îl ofer cuiva care să îl folosească, nu să se uite la el. Așa că dau drumul provocării de mai jos. Fără ca, repet, cei de la Bitdefender să știe că fac asta :D

No bun. ”Regulamentul” pentru a intra în posesia antivirusului cu pricina este foarte simplu: băgați mai jos un comentariu în care să îmi spuneți ce ați face voi cu laptopul lui chinezu dacă ați fi un virus nemernic și atroce :D Evident că alegerea comentatorului care va primi premiul va fi de un subiectivism sublim. Cu mențiunea că sper să ne distrăm corespunzător când citim comentariile și răspundem la ele :D Aștept comentariile voastre până 22 noiembrie, ora 23.59.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

O întrebare (fără rost) despre taximetriști

Ce dreacu de țară e asta unde peștele-i mai scump ca carnea?

27 comentarii

 1. vineri, 18 noiembrie 2011, 13:42

  As rontai la el pana l-as termina. Nu ti-as lasa nicio bucata… :)

  Răspunde
 2. vineri, 18 noiembrie 2011, 14:00

  Pai, daca as putea, as intra pe adminul blogului tau si as pune bannere numa’ cu ZIBO.

  Răspunde
 3. vineri, 18 noiembrie 2011, 14:08

  :))) buna asta, mi-as pune capul de virus la treaba si ti-as bloca toate actiunile tale trecute si viitoare pe laptop, ti-as schimba configuratia tastaturii si ti-as umbla putin la editorul de text, astfel de cate ori postezi vreun articol pe blog sa apara trackback catre blogul meu, sa mai urc si eu o tara pe scara blogosferie :)))

  Răspunde
 4. Georgiana
  vineri, 18 noiembrie 2011, 14:20

  eu ti-as pune bannere porno pe blog si pe site-urile de socializare :))

  Răspunde
 5. chestie
  vineri, 18 noiembrie 2011, 14:52

  ti-as pune numele la site: chinezu.arhiblog.ro :))

  Răspunde
 6. vineri, 18 noiembrie 2011, 14:53

  Ce atrocitate mai mare sa existe decat sa tai orice acces la internet ?!?
  Asta da actiune de virus nemernic :) Virus nemernic, care nu are blog :)))

  Răspunde
 7. vineri, 18 noiembrie 2011, 14:59

  歸仁是Chinezu

  我知道Chinezu世界。但我的名字是克里斯蒂安平民Birta中國。你能告訴我,但Chinezu。大家告訴我,只是這樣… …

  該樂隊是一名記者。或者,至少,讓我寫大專學歷。我和老師(如果我可以這樣說…).冷期在90年代中期,當放蕩不羈的新聞(如果我可以這樣說…).
  然後,我背叛了,因為在最高可能的方式和我去的路障另一邊。在公共管理,眾議院。該新聞辦公室。沒有太多我喜歡…
  然後我去從政,並就TSDul維克托蓬一些跳蚤,給我的馬拉穆列什。優秀的時間來了解什麼是真正的飲食政策。特別是因為我是知府及的馬拉穆列什辦公室主任,所以我看見對面的輝煌芥菜她…
  2004年,我們彌補了非常出色的政治顧問。我是在大約345到運動 PSD和訥斯塔塞車車輪。學徒他人為其支付好錢 …
  然後,當然,我沒有自己的諮詢公司。而我對他有些半麵包錢。而且還在繼續… …
  最近,即自2009年開始,雖然危機中,所有的一切,我得到了在線和發布 http://www.sportlocal.ro創業。而我們在這個領域的幾個項目。
  這麼多對我來說。 E和更多…

  而且因為,理由我完全逃避,有人問我的照片,我可以欣賞下面我在想輝煌:一個 ochelarist不錯,而像小公牛和hlizitor:)

  Răspunde
 8. vineri, 18 noiembrie 2011, 15:26

  M-as conecta (ca in filme) la reteaua electrica si as opri curentul din priza care alimenteaza frigiderul. Ca sa ti se incalzeasca berea ;)

  Răspunde
 9. vineri, 18 noiembrie 2011, 15:43

  00:01 یچ خوب است. „مقررات” را به داشتن آنتی ویروس به دلیل آن بسیار ساده است : قرار دادن یک زیر به من بگویید چه کار می کنید اگر شما لپ تاپ را به عنوان یک ویروس بی رحم و حرامزاده بدیهی است انتخاب مفسر که دریافت خواهد کرد جایزه خواهد شد ذهنیت نبود. به جز که امیدوارم از آن لذت ببرید که نظرات ما را خوانده و پاسخ مناسب به آنها

  Răspunde
 10. vineri, 18 noiembrie 2011, 16:15

  Mi-as face cruce de ce-as vedea pe acolo si as fugii mancand bitii.

  Răspunde
 11. vineri, 18 noiembrie 2011, 16:16

  Trimit invitatie catre toata blogosfera romaneasca : Mo, hai pe la mine c-am castigat la loto. Dau o naveta de bere la primii 2000 care-mi suna la usa in urmatoarele 24 de ore. Fuga mars, ca dupa aia plec sa vizitez globul pamantesc.
  P.S. : Primul care bate la usita e Groparu !

  Răspunde
 12. vineri, 18 noiembrie 2011, 16:31

  As directiona toti vizitatorii tai de pe blog pe al meu :D ce rau sunt

  Răspunde
 13. vineri, 18 noiembrie 2011, 18:24

  Eu am voie să particip?

  Răspunde
 14. vineri, 18 noiembrie 2011, 18:31

  […] auzit că dă nenea Chinezu o licență de Bitdefender Total Security 2012 și-am mai auzit că, e doar un zvon, s-ar putea să fie mai […]

  Răspunde
 15. vineri, 18 noiembrie 2011, 18:38

  As inlocuii in toate textele pe care le scrie pe acel laptop cuvantul bere cu haotik. Iti dai seama cata promovare as avea….

  Răspunde
 16. stef
  vineri, 18 noiembrie 2011, 20:06

  ce as face ?
  de toate si orice ca oricum nu ma detecteaza tentativa aia de ….antivirus
  si cel mai rau e ca nu o sa stii ca e ceva in neregula decat atunci cand o sa fie prea tarziu (fapt real ).
  idei cu ce ar face virusul rele nu ti dau … ca daca faci vreunul ?

  Răspunde
 17. marv
  vineri, 18 noiembrie 2011, 20:27

  Apai as face clasice : preluat useri si parole si publicate pe blog, schimbare admin de blog, donat toti banii din conturi catre Guvernul Romaniei, scrisori fierbinti de amor doamnelor din politica. As anunta cresterea ratingiului de tara al Greciei si scadera Frantei si Germaniei la junk, invierea Lehman Brothers si a Bancii Albina… (i-as sterge toate arhivele si ti-as redenumi toate documentele din calculator cu „chinezu001” … si tot asa . La urma ti-as pune pe ecranul de startup „Traiesti bine ? ” cu un YES fix si un NO care sa nu-l poti prinde cu mouseul…

  Răspunde
 18. vineri, 18 noiembrie 2011, 20:28

  L-as scoate la pensie! As fi un virus care lupta pentru drepturile laptopurilor de a iesi la pensie! Pai unde gasesti ceva care se fie alaturi de tine la orice ora din zi si din noapte, dispus sa se lase folosit si sa munceasca pentru tine? Nu va ganditi la iubite, amante, neveste, nici macar ele nu se incadreaza aici si nici un prieten nu poate inlocui un laptop devotat! Si daca laptopurile muncesc, saracele, intr-o zi cati unii 6 luni in Parlament, nu merita si ele sa fie scoase la pensie? Sunt virusul LAPTOPURILE-E-SI-EI-OAMENI şi dacă îl mai prind pe Chinez că mai produce exploatarea uneltei omului de către om îi fac raport! La Procesorul suprem ! Hai că m-aţi enervat şi iar vă schimb bitul de stare! FREEDOM FOR(FROM) LAPTOP!

  Răspunde
 19. vasile
  sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 11:53

  daca as fi un virus si as intra in laptopul tau as face ca de fiecare data cand da i sa faci cv actiune e net sati apara tot felu de bancuri proaste pana te-ai satura de internet

  Răspunde
 20. sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 18:10

  Pornind de la atributele virusului, nemernic si atroce, ar trebui in primul rand sa fie o marsavie…iar in al doilea rand sa fie o marsavie de o cruzime imensa.
  Asadar, patruns in sistem si nedetectat, as incepe prin a cauta cele mai de pret lucruri pentru Chinezu. Ce poate fi mai atroce si mai marsav decat sa il lovesti pe om in lucrurile care conteaza cel mai mult pentru el.
  Si as identifica asa:
  – familia—> Actiune virus: As sterge chipul lui Chinezu din toate fotografiile de familie. In locul lui as pune chipul lui Eduard Mana de Foarfeca. Cu siguranta a sincronizat macar o data telefonul asa ca as avea acces la contacte si as trimite sms la toata lumea sa ii invit la inmormantarea chinezeasca (si marsav si atroce).
  – blogosfera si Blogalinitiative—>Actiune virus: Sa ii sterg baza de date pentru sportlocal, chinezu, republica si blog de bere ar fi egal cu zero. Asa cum a zis un fost CEO de la Coke, chiar daca toate fabricile lor din lume ar arde peste noapte, nu ar fi asa mare paguba pentru ca valoarea sta in brandul CocaCola. Asa ca un virus marsav ce sunt as actiona cu scopul de a distruge brandul Chinezu si credibilitatea lui in blogosfera si in mediul de afaceri cu care interactioneaza, astfel incat dupa atac titlul de Z-lister sa fie mult pentru el. As modifica toate articolele sccrise vreodata de el si le-as transforma in articole negative. Daca a fost vorba de o campanie de promovare, o voi face campanie de defaimare. Si in plus as trimite link-ul la fiecare client si agentie de PR implicata.
  – berea —> Actiune virus: Un virus marsav cu un nivel de AI foarte ridicat ar putea produce efecte si in lumea fizica, nu doar virtuala. As face in asa fel incat atunci cand va merge la Kopel’s sa manance, bucatarul sa ii puna in mancare un agent care sa ii dea intoleranta la hamei si malt. De fiecare data cand va trebui sa bea bere se va uita la ea riscand chinuri groaznice daca o atinge :D. In plus se va certa si cu ownerul restaurantului pentru ce a putut sa ii faca. Marsav de doua ori.
  – bunul simt – Actiune virsu: NIMIC. Dupa cele de mai sus chiar nu va mai avea nicio urma de bun simt si sunt convins ca primul drum pe care il va face va fi la armurier si dupa, acasa la cel care a scris codul pentru virus.

  Răspunde
 21. sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 22:05

  :))Deja ceilalti virousi au in program toate ideile posibile,eu ce sa mai fac?doar sa ma conectez la nasa sa le schimb niste treburi si sa vina mascatii la tine la usa :))

  Răspunde
 22. sâmbătă, 19 noiembrie 2011, 22:06

  virusi,aveam emotii :P

  Răspunde
 23. duminică, 20 noiembrie 2011, 17:59

  aş face 11100100001110100100000011010001110001000111100010101110000111110000111100000000111000100101010111110000010100011010101100110000001111000011111000010001100101001010011100001001000010010011010101012100001101010100110010100101000100101010100010111010101010101111001110110011100011110011100111000110011001100110011001100111100001110011100011100011110000001010101010100011101110001010101

  Răspunde
 24. duminică, 20 noiembrie 2011, 18:00

  uff dar ce aiurea s-a afişat comentariul…

  Răspunde
 25. iocan
  miercuri, 23 noiembrie 2011, 12:44

  and the winner is…

  Răspunde
 26. miercuri, 23 noiembrie 2011, 17:29

  Virusul Ovidiu multumeste pe aceasta cale pentru licenta Bitdefender Total Security 2012 si promite ca o sa repare la loc pagina „Qui este chinezu”…
  Multumiri si felicitari celorlalti castigatori.

  Răspunde
 27. vineri, 25 noiembrie 2011, 23:25

  […] pentru ca s-a gandi Chinezu sa faca un concurs unde a avut ca premium o licenta Bitdefender Total Security 2012. Si cum eu sunt destul de norocos […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *