Coldplay – Mylo Xyloto, un album simpatic

Zău dacă mi-a venit alt adjectiv în minte… ”Simpatic” mi se pare că exprimă exact ce simt eu față de albumul ”Mylo Xyloto” al celor de la Coldplay. Hai să încerc să vă expli de ce simt asta.

În primul rând pentru că nu sunt cel mai mare fan al celor de la Coldplay, ca să zic așa. Îi apreciez, îmi dau seama că au creat un curent muzical cum puține trupe pot face, dar nu rezonez cu ei corespunzător. Nu mă întrebați de ce, că nu aș putea să vă răspund. Cum nici voi nu puteți spune de ce vă place ceva, sunteți neutri la altceva și vă displace profund altceva :D Nu mă deranjează să îi ascult, nici vorbă, dar nici nu sunt printre opțiunile mele primare când intru pe sistemul ”ia hai să ascult ceva pe sufletul meu”.

În al doilea rând, ai nevoie de o anumită stare ca să asculți Coldplay. Adică dacă ești cu băieții la bere și unul din ei tocmai îți spune ultima gagică pe care a agățat-o (scuzați forțarea, dar încerc să mă fac înțeles cum trebe), zău dacă merge o astfel de muzică. Nici când o calci pe autostradă (alegeți voi care, că nu e greu…) la limita legală Coldplay nu e chiar car musica pe care să o apreciezi la adevărata valoare. Coldplay se ascultă relaxat, cu gândul să asculți muzica, nu doar să o auzi. Iar aici am fost deficitar, căci am ascultat ”Mylo Xyloto” mai mult pe fugă. Chiar dacă de 2 ori :)

Mai jos cele două piese de pe album care mi-au făcut mie cel mai tare cu ochiul.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Coldplay – Mylo Xyloto, un album simpatic”

  1. Buna! Ti-am gasit blogul din intamplare, cautand un album cover al formatiei Coldplay. Si ai dreptate, nu e un album pe care sa-l asculti in orice imprejurare, cum de fapt nu sunt nici precedentele 4 scoase de trupa. Eu recunosc ca m-au cucerit inca de la inceput (poate pentru ca sunt fata si acest gen de pop-rock merge mai bine sexului meu..?), mai ales ca preferatele mele vor ramane mereu „Parachutes”, „A Rush of Blood to the Head” si „X&Y”. Si consider ca muzica preferata nu trebuie ascultata in ocazii precum cele mentionate de tine, ci, asa cum ai spus si tu, cand „te pui” sa-ti asculti muzica de suflet :). O intrebare: ce parere ai de trupa A-ha? Multi probabil nu stiu ca cei de la Coldplay s-au inspirat mult din trupa norvegienilor, mult depreciata din puctul meu si al altora de vedere. Iti recomand „Hunting High and Low”, „Memorial Beach”, „East of the Sun…” si „Lifelines”, albumele mele preferate de la ei.
    Dar hai ca am divagat destul :P. O zi frumoasa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)