Ia să o auzim pe Anne-Marie cum cântă hip hop

V-am spus că m-am avântat temerar să ascult un album de hip hop, dar care m-a năucit, ca să zic așa, din cauza versurilor. Bine, apoi am primit reproșuri că nu știu să îmi aleg muzica din genul ăsta, dar dacă aia mi-a căzut în mână… :)

Așa că, sensibilizat cum se cuvine față de acest stil (sanchi :D), uite că astăzi vă ofer spre audiție o piesă în care își face debutul tovarășa Anne-Marie, de altfel motivul pentru care vedeți aici această piesă :) Nu că aș avea ceva cu Stripes, căci până azi, dată fiind inapetența mea pentru tipul ăsta de muzică, nici nu auzisem de el, deci ce să am cu omul? Ci pentru că mi-e tare simpatică Anne-Marie și mă bucur că acceptă astfel de provocări, semnul unui om căruia nu îi este frică de ce ar putea descoperi despre el însuși :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Ia să o auzim pe Anne-Marie cum cântă hip hop”

  1. Pingback: Recomandarile zilei | Chinezu

  2. Daca as fi rau as zice sa ramana la PR :)). Nu e din rap fata :D, dar sincer imi place textul ei de la inceput, faza cu „moldoveanca-i speciala si vrea s-ajunga mare, lucreaza in PR dar uite ce picioare are.”

    E ceva acolo care imi face un click… Insa privind din partea ascultatorului de rap spun ca nu prea e de acolo. Din pacate nici Stripes nu ma coafeaza.

    Dar thumbs up pt Anne ca o da cu tupeu :)).

  3. Mă Vali, mă, scrie în descriere că Anne-Marie nu e rapperiţă şi nici nu-şi doreşte şi că e prima ei piesă. Şi eu ascult mult hip-hop şi ştiu unde mă situez, de aceea am zis că-i un experiment :) Am şi scris pe fb un comentariu în care ziceam că aştept să mă desfiinţeze fanii ăia mari, categorie din care faci şi tu parte. Nu visez acum la feat cu DOC sau Deliric :))
    Merci, hai cu abdoblogu ăla!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)