Ia să o auzim pe Anne-Marie cum cântă hip hop

V-am spus că m-am avântat temerar să ascult un album de hip hop, dar care m-a năucit, ca să zic așa, din cauza versurilor. Bine, apoi am primit reproșuri că nu știu să îmi aleg muzica din genul ăsta, dar dacă aia mi-a căzut în mână… :)

Așa că, sensibilizat cum se cuvine față de acest stil (sanchi :D), uite că astăzi vă ofer spre audiție o piesă în care își face debutul tovarășa Anne-Marie, de altfel motivul pentru care vedeți aici această piesă :) Nu că aș avea ceva cu Stripes, căci până azi, dată fiind inapetența mea pentru tipul ăsta de muzică, nici nu auzisem de el, deci ce să am cu omul? Ci pentru că mi-e tare simpatică Anne-Marie și mă bucur că acceptă astfel de provocări, semnul unui om căruia nu îi este frică de ce ar putea descoperi despre el însuși :)

5 comentarii la “Ia să o auzim pe Anne-Marie cum cântă hip hop

 1. Recomandarile zilei | Chinezu
 2. Jteph Răspunde

  Are o voce plăcută dar nu cred că stilul i se potriveşte.

 3. Valy Răspunde

  Daca as fi rau as zice sa ramana la PR :)). Nu e din rap fata :D, dar sincer imi place textul ei de la inceput, faza cu „moldoveanca-i speciala si vrea s-ajunga mare, lucreaza in PR dar uite ce picioare are.”

  E ceva acolo care imi face un click… Insa privind din partea ascultatorului de rap spun ca nu prea e de acolo. Din pacate nici Stripes nu ma coafeaza.

  Dar thumbs up pt Anne ca o da cu tupeu :)).

 4. Anne-Marie Răspunde

  Mă Vali, mă, scrie în descriere că Anne-Marie nu e rapperiţă şi nici nu-şi doreşte şi că e prima ei piesă. Şi eu ascult mult hip-hop şi ştiu unde mă situez, de aceea am zis că-i un experiment :) Am şi scris pe fb un comentariu în care ziceam că aştept să mă desfiinţeze fanii ăia mari, categorie din care faci şi tu parte. Nu visez acum la feat cu DOC sau Deliric :))
  Merci, hai cu abdoblogu ăla!

 5. ioana Răspunde

  suna ok dar mai e mult pana sus, ea are inca o voce un pic prea dulce si suava pt stilul asta. parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: