Adresez mulțumiri unui ”tovarăș” de bloggeriță :)

Joi anunțam pe twitter și pe facebook, cu speranță în ”glas”, că am nevoie de un voluntar care să fie acreditat din partea sportlocal.ro la Cupa României la Gimnastică Ritmică. Pentru că tot colectivul de oameni ai muncii sportlocal.ro erau prinși cu altele și mi-ar fi părut tare rău să nu avem om acolo la această competiție. Sigur că am fi putut primi un comunicat și vreo 2 poze de la organizatori, dar nu e același lucru, știți și voi :)

Spre marea mea bucurie, primesc mail de la Dezaxata. Care îmi spune să îi dau detalii despre ”oferta” mea, pentru că soțul ei este interesat să meargă. Vă dați seama că mi-a crescut ficatul :D Am bătut palma, ca să zic așa, după care musiu Andrei, căci așa îl cheamă, îmi trimite un mega material de la competiție. Adică nu 3 rânduri scrise acolo în grabă, pe principiul am văzut lumina și am intrat, ci serios, temeinic, informat. Ca să nu vă mai zic că a stat acolo toată competiție, ceea ce e din ciclul jos pălăria!

Adresez mulțumiri publice lui Andrei și doamnei sale pentru că au acceptat ca această competiție frumoasă să nu rămână ”nescrisă” așa cum trebuie :) Și promit o bere cu proxima ocazie :))

Apropo de cum a reacționat Andrei la propunerea mea publică, vă adresez o întrebare: credeți că ar prinde dacă aș mai anunța că ne căutăm voluntari pentru diferite competiții atunci când noi, din diverse pricini, nu le putem acoperi? Ce oferim noi ar fi precizarea clară a cea/celui care a scris și mulțumirile noastre publice. E doar un gând :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Adresez mulțumiri unui ”tovarăș” de bloggeriță :)”

 1. Cu siguranta e o idee numai buna de pus in practica…
  Si daca tot veni vorba, ramane valabil ceea ce am discutat pe twitter acum cateva zile, daca in martie 2012 ajung la Milano, o sa ai relatari zilnice de la Campionatul European de Vovinam Viet Vo Dao.
  Tinem legatura…

 2. Si eu cred ca-i binevenita ideea :) Mai ales ca, pe masura ce interesul sau hobby-ul celui care vrea sa mearga la un eveniment la care voi nu puteti ajunge e mai mare, materialul care iese la final e cu atat mai documentat si scris cu pasiune (poate si pentru ca a putut fi ambasadorul sportlocal la eveniment.)

  Deci eu votez cu da :)

  1. @Raluca
   multam :)
   chiar ma gandesc sa mai fac oferte de astea publice cand mai am un eveniment fain
   sau, asa cum a facut Ovidiu, sa ma anunte cei care vor sa scrie despre evenimente despre care au aflat ei
   cred ca e un fel de win-win situation aici :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)