Modeselektor – Monkeytown (2011)

Vă ziceam zilele trecute că e bine, măcar din când în când, să ieșim din zona muzicii care ne este nouă confortabilă și să încercăm ceva nou. Bine, e drept că io m-am întins un pic cam prea mult data trecută, dar tot a fost bine că am învățat care îmi sunt limitele :D Așa că am trecut pe ceva mai aproape de ceea ce ascult eu de obicei.

Și am ales Modeselektor – Monkeytown (2011). Fără să fie, după cum spuneam, ce ascult de obicei, m-a surprins plăcut albumul. Pentru că e un melanj de muzică electronică, hip hop și alte stiluri cărora eu nu le pot zice pe nume căci nu le cunosc :) foarte bine făcut. Treabă nemțească, am putea spune, căci băieții de la Modeselektor sunt nemți :D Și sunt printre trupele favorite ale solistului de la Radiohead.

Coperta albumului.

Mi-a plăcut la album faptul că nici o piesă nu seamănă cu alta, toate au modalități diferite de abordarea timpanului ascultătorului neexperimentat cum sunt eu. Și faptul că au o entropie muzicală mare, care te incită să asculți cu atenție ce se întâmplă acolo. Ba chiar am simțit nevoia ca anumite piese să le ascult de două ori, căci mi se părea că nu am simțit eu cum trebuie feelingul lor, așa că am revenit spre o documentare temeinică. E atât de eclectic albumul încât uneori te întrebi dacă tot Modeselektor asculți și nu cumva ai intrat în alt album :D

Și pentru că eu atunci când ascult muzica pe care nu o ascult în mod frecvent trebuie să fac niște analogii cu zona mea de confort, m-am surprins când am realizat că, nu știu de ce, Modeselektor îmi aducea aminte în anumite momente de una din trupele mele preferate, Camel. După cum ziceam, nu mă întrebați de ce :)

Vă las spre exemplificare, cum se zice, cu una din piesele care mi-au plăcut mult de pe album. Vă recomand să o ascultați și să îmi ziceți dacă nu vi se pare că, la un moment dat, fata cântă… românește :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)