Kelly Clarkson este cu adevărat ”Stronger”

Îmi zice un prieten vechi, care știa că sunt fan de Robin Beck, ”măh, ai ascultat-o pe Kelly Clarkson?”. Zic ”nici nu am auzit de ea…”. Zice ”ascult-o, fraiere, că o să îți placă”. Așa că am luat albumul ei ”Stronger” de anul ăsta (12,99 dolari in iTunes) și m-am pus pe ascultat. Dap, avea dreptate omul, mi-a plăcut :)

Kelly are o voce foarte bună. Dar dincolo de voce e foarte fain că se simte sufletul pe care îl pune în cântat. Și da are momente în care aduce mult a Robin Beck, ceea ce mă atinge la coraconul sensibilos :D. Foarte faine influențele country de pe album, care nu îți lovesc timpanul așa pe față, ci subtil, integrându-se foarte bine cu întreaga structură a piesei.

Singurul lucru pe care aș putea să îl reproșez unui album pe care, de altminteri, îl recomand cu mare căldură amatorilor genului, este că nu toate piesele au vâna care se potrivește cu vocea ei foarte bună și pe care le salvează tocmai cu prestația sa vocală. Dar, pe de altă parte, sunt atât de puține albumele care să te țină la aceeași intensitate, încât observația asta am făcut-o doar așa ca să zic ceva :D

Coperta albumului

Apropo, Kelly are și cont pe twitter, pe care îl și folosește, din câte se vede.

Vă las cu două piese care mie mi-au plăcut corespunzător.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)